Kudo Adult Mini

A Kudo Mini Adult egy minden szükséges összetevőt tartalmazó teljes értékű száraz kutyaeledel. Minden, egy évesnél idősebb kistermetű kutyafajta számára szükséges tápanyagot tartalmaz. A Kudo szuperprémium száraztápokat alacsony hőmérsékleten - hideg sajtolással - állítják elő, ezáltal maximálisan megőrízve a felhasznált kiváló minőségű húsok (55%), zöldségek és gyógynövények (45%) tápanyag- és vitamintartalmát. Nem tartalmaznak gabonaféléket és burgonyát, ezért a Kudo kutyaeledelek könnyen emészthetőek és igen jól hasznosulnak. Ebből az eledelből kevesebb is elég kutyádnak, mint egy standard tápból, hiszen a hidegen sajtolt eljárásnak köszönhetően sokkal sűrűbb, lásd az etetési táblázatot.
Írj a termékről értékelést!

Termékvariánsok betöltése...

Napi etetési mennyiség és költség

Kudo Adult Mini

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

A Kudo eledelből kevesebb is elég kutyádnak, mint egy standard tápból, hiszen a hidegen sajtolt eljárásnak köszönhetően sokkal sűrűbb.

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek

Kudo hidegen sajtolt kutyatáp

Kudo kutyatápok bemutatása

A Kudonál vallják, hogy egy kutyaeledelnek olyannak kell lennie, ahogyan azt a természet megalkotta. Ezért döntöttek úgy, hogy a gyorsabb és hatékonyabb gyártást félretéve kedvenced egészségét tartják szem előtt. A cél érdekében a hidegen sajtolt technológia mellett tették le a voksukat, amelyet mérnökeik tovább fejlesztettek. Irányelvük szigorú: hidegen sajtolva, meleg szívvel alkotva

A hidegen sajtolt Kudo kutyatápok nem tartalmaznak sem gabonaféléket, sem burgonyát, sem tápiókát. Összetevői között mindössze helyi termelőktől származó minőségi húsok, halak, zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények szerepelnek, így az eledel könnyen emészthető.

Miben hisz a Kudo?

 • A minőségi alapanyagokban: A Duna-régió az Alpoktól a Fekete-tengerig számos ritka faj otthona. A Kudo alapanyagai innen származnak, a Duna-régió gazdáitól, akik válogatott és minőségi alapanyagokat szállítanak be a gyártó ultra-prémium minőségű, hidegen sajtolt kutyatápjaihoz. A gyártónál kifejezetten büszkék arra, hogy a Duna-régió kincseit tudhatják kutyatápjaikban és ezt nyújthatják kedvencednek.
 • A lokalitásban: A Kudo hidegen sajtolt kutyatáp úgy tud frissen a kutyája elé kerülni, hogy az alapanyagok nem utaznak kontinenseken át, lévén, az összetevők mindegyike a Duna-régió gazdáitól érkezik.
 • A hidegen sajtolt technológiában: Vagyis az alapanyagok alacsony hőfokon történő kezelésében, amely megtartja az értékes összetevőket, a tápanyagok hatékonyabb felszívódását biztosítja, így jobb emésztést garantál.
 • A saját gyártóüzemben (nem bérgyártás): A Kudo hidegen sajtolt kutyatápok gyártása a családi vállalkozás saját üzemében zajlik, teljes körű ellenőrzés mellett, minimalizálva a hiba, illetve a gondatlanság lehetőségét.
 • A fenntarthatóságban: Tekintve, hogy helyi gazdaságokkal dolgoznak, így csökkentik a nemkívánatos környezetterhelést. A hidegen sajtolt technológiát alkalmazva a gyártási folyamat kevesebb energiát fogyaszt az extrudált ételek előállításával szemben.

Mert hidegen sajtolt:

 • a technológia segít megőrizni az összetevők természetes formáját és a bennük lévő értékes tápanyagokat
 • a hidegen sajtolás folyamata maximum 75 Celsius fokon történik
 • a hőkezelés csupán pár másodpercig tart
 • a Kudo hidegen sajtolt táp könnyebben emészthető, jobban hasznosul, lásd az alábbi képet és ezt a videót >>

Kudo hidegen sajtolt kutyaeledel

Mert kevesebb kell belőle

 • A Kudo kutyatáp a hidegen sajtolt eljárásnak köszönhetően sokkal sűrűbb, ezért kutyádnak kevesebb mennyiségre lehet belőle szüksége.

Mert gabonamentes

 • nem tartalmaz gabonát, burgonyát, kukoricát, rizst, szójababot, illetve tápiókát
 • könnyen emészthető - lévén, a hidegen sajtolt technológia az összetevőket természetes formájában tartja meg
 • nem tartalmaz glutént
 • miután nem tartalmaz gabonaféléket és burgonyát alacsony allergia-, és glikémiás indexszel rendelkezik

Mert csak húst, zöldségeket és gyógynövényeket tartalmaz

 • a magas hústartalom mellé kedvence válogatott zöldségeket, gyümölcsöket, gyógynövényeket  kap, amelyek nagy mennyiségben tartalmaz
 • a receptbe a jobb emésztés miatt sütőtök is került
 • összetevői természetesek, nincs bennük hozzáadott színezék, aroma, ízfokozó
 • hozzájárul a természetes immunitás fenntartásához a száraz sörélesztőből és a cikóriagyökérből származó béta-glükánoknak köszönhetően
 • a táp színezéktől, ízfokozótól mentes
 • az eledel fogyasztása kiegyensúlyozott étrendet biztosít kedvencének
 • a benne lévő természetes ásványi anyagok az ízületeket megfelelő kondícióban tartják

Kudo alapanyagok

Mert regionális alapanyagokat tartalmaz

 • a tápba helyi termelők alapanyagai kerülnek a Duna-régióból
 • az alapanyagok kiváló minősége és frissessége remek ízt és könnyű emészthetőséget biztosít kutyájának

Duna-régió gazdái

Megfelelő-e idősebb kutyáknak?

 • Igen. A hidegen sajtolt technológiával készült kutyaeledel könnyű emészthetőséget tesz lehetővé, ez pedig kiemelten fontos az idősebb kutyák számára. Mellette szól továbbá, hogy a Kudo tápok kiváló minőségű alapanyagokat biztosítanak természetes formában, ez pedig erősíti az állat immunrendszerét és javítja általános egészségi állapotát.

Miért különböző méretűek a granulátumok?

 • A hidegen sajtolás során a granulátum egyenetlenül törik, ezért azok nem lehetnek azonos méretűek. A gyártó elsődleges célja az előállítás során az alacsony hőkezelés, hogy minél több tápanyag maradjon az ételben. Elsősorban az eledel minőségére és összetételére fókuszálnak, nem pedig a termék szabályos küllemére.

Miért van "por" a zsák alján?

 • A hidegen sajtolás során mellőzzik a mesterséges összetevőket, melyek a tápot megkötnék. A terméket a saját súlya kis mértékben összezúzhatja, de fontos tudni, hogy a zsák alján lévő por ugyanolyan magas tápétékű, mint a szilárd ételdarabok. Langyos vízzel összekeverve akár ízletes öntetet is készíthetünk belőle kedvencünk számára.

Tárolás, felbontás utáni felhasználhatóság

 • Tárold hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve. A tároláshoz használhatsz akár tárolódobozt is. A zsák kinyitása után az étel 4-6 hétig tárolható. Mindig ügyelj arra, hogy a zsákot megfelelően visszazárd.
Részletes termékinformációk

A Kudo Adult Mini szuperprémium száraztápot alacsony hőmérsékleten - hideg sajtolással - állítják elő, ezáltal maximálisan megőrízve a felhasznált kiváló minőségű húsok, zöldségek és gyógynövények tápanyag- és vitamintartalmát. Nem tartalmaz gabonaféléket és burgonyát, ezért is könnyen emészthető. A hidegen sajtolt eljárás lényege az alapanyagok alacsony hőfokon történő kezelése, amely megtartja az értékes összetevőket, a tápanyagok jobb felszívódását biztosítja és végeredményképpen jobb emésztést garantál.

Analitikai összetevők: nyers fehérjék 28%, nyers zsírok 14,6%, nyersrost 3,4%, nyershamu 5,8%, kalcium 1,1%, foszfor 0,85%, nátrium 0,15%, max. nedvesség 10%.

Adalékanyagok (/kg):

 • Vitaminok: A-vitamin 17700 NE, D3-vitamin 1950 NE, E-vitamin 300 mg, B1-vitamin 15 mg, B2-vitamin 15 mg, B6-vitamin 10 mg, B12-vitamin 0,05 mg, B3-vitamin 50 mg, B5-vitamin 30 mg, folsav 2 mg, biotin 0,3 g, C-vitamin 50 mg;
 • Nyomelemek: jód 2 mg, szelén 0.15 mg, vas 80 mg, réz 5 mg, szerves kötésű réz 3 mg, cink 70 mg, szerves kötésű cink 30 mg, mangán 7 mg, kolin 660 mg, DL metionin 500 mg;
 • Antioxidánsok: tokoferolban gazdag, növényi olajokból származó kivonatok.

Összetétel: csirke 55% (amiből a szárított csirkehús 32%-ot, míg a csirkemáj és csirkezsír 23%-ot tesz ki), szárított borsó, szárított hajdina mag (nem gabona), napon szárított, egész borsószem, hajdina mag (nem gabona), szárított sárgarépa 1,2%, szárított répapép, lenmag, szentjánoskenyér, szárított alma, szárított tök, cikória kivonat, szárított füvek (kamilla, rozmaring, petrezselyem) 0,3%, béta-glukánok, vitamin-ásványi keverék. 

Etetési ajánlás: Először keverd össze az új Kudo eledelt a régi kutyaeledellel, 50/50 arányban (4 napon keresztül). A bevezetési időszakot követően, etesd kutyádat annak tömegével összhangban lévő mennyiséggel, lásd a csomagoláson lévő táblázatot. 

Fontos: Ne használd az extrudált kutyaeledelre szolgáló mérőt, a hidegen sajtolt eledel sokkal nehezebb. Használd inkább a Kudo mérőedényt, vagy pontos konyhai mérleg segítségével mérd ki az eledelt.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.