Hikari Cichlid Excel Medium

Hikari Cichlid Excel Medium

1 190Ft
A Hikari Cichlid Excel Medium (M) egy különleges napi eledel, amely természetes összetevőinek tökéletes egyensúlya kifejezetten a növényevő halak táplálkozási igényeihez igazodik. Ez a kiemelkedő minőségű japán díszhaleleség alkalmazható afrikai Cichlid fajok és számos trópusi halfaj etetésére. A haltáp fontos összetevői között szerepel a búzacsíra és spirulina, amelyek a bennük lévő ásványi-anyagoknak köszönhetően magas tápértékű étrendet biztosítanak. Könnyen emészthető, erősíti a színeket, és elősegíti a halak dinamikus növekedését.
Hikari Cichlid Excel Medium
250 gSzemcseméret: 4,8-5,3 mm
3 890Ft
15.6Ft / gramm
Raktáron
Szállítás
1-2 munkanap
Hikari Cichlid Excel Medium
57 gSzemcseméret: 4,8-5,3 mm
1 190Ft
20.9Ft / gramm
Jelenleg nem elérhető
Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

A Hikari Cichlid Excel Medium (M) díszhaleleség egy prémium haleledel akváriumi sügérfélék, és más igényes díszhalak etetéséhez. Kiegyensúlyozott természetes összetevőkkel kifejezetten növényevő díszhalak számára. Búzacsíra tartalma miatt könnyen emészthető, a Spirulina tartalma élénkíti a színeket és erősíti az immunrendszert.

Szemcseméret: 4,8-5,3 mm

Összetétel: búzacsíra-őrlemény, fehér halliszt, búzaliszt, szárított lucernaliszt, spirulina, szántott sörélesztő, különféle vitaminok és ásványianyagok, metininon, lizin

Etetési útmutató: Adagoljon naponta 2-3 alkalommal akkora mennyiség eledelt, amelyet a halak teljesen el tudnak fogyasztani néhány perc alatt. Ügyelni kell arra, hogy elkerülje a túlzott etetést! Kérjük, távolítsa el a vízből az el nem fogyasztott tápot az etetési időszak után!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.