Exo Terra Cup Holder etető kő

3 390Ft
KosárbaBetöltés alatt...
Az ExoTerra Cup Holder egy etetőtál, melybe a Cup Diet tálkáit helyezhetjük. Helyezzük a tartót a terrárium sarkába, és a fedőfólia eltávolítása után helyezzünk el benne egy Cup Diet napi adagot. Amint az eledel elfogyott, csak távolítsuk el a tálkát. Az etetőtál természetes, sziklát utánzó kinézetével bármilyen terráriumi környezetben elhelyezhető. Stabil kialakításának köszönhetően állatunk nem fogja felborítani az etetőt. Kedvencünk így könnyen hozzáférhet eledeléhez anélkül, hogy kiborítaná azt. Az etető könnyen tisztítható és praktikus.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Az ExoTerra Cup Diet eleségek vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat is tartalmaznak; a gondosan lezárt dobozkák pedig megőrzik az eleség frissességét és ízletességét. A kiadagolt eledel segítségével higiénikus és praktikus módon etetjük állatunkat.

  • Tartó az ExoTerra Cup Diet eleségek tálkáinak
  • Stabil kialakítás
  • Állatunk könnyen hozzáférhet eledeléhez
  • Praktikus és higiénikus
  • Természetes kinézet

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.