1 értékelés alapján

bunnyNature My Little Sweetheart - Meal Worm

790 699Ft-tól
Lisztkukacos kiegészítő eledel - jutalomfalat - hörcsögöknek, törpe hörcsögöknek, egereknek, futóegereknek és patkányoknak. Ropogós keksz formájában. Nagyon népszerű snack, kis kedvenceink azonnal felfalják. Tökéletes egy kis uzsonnaként vagy ideális jutalomfalat.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Egy dolog világos: Kis kedvenceink számára a fehérjedús lisztkukac az igazi fénypont! Egyszerűen imádják ezeket és egyenesen kiszedik a kezünkből. A My little Sweetheart Mealworm ideális snack méretben készült a hörcsögöknek, stb.

Összetevők: tönkölybúza, zabkorpa, rizs, gyümölcspogácsa, zabhéj korpa, lignocellulóz, lisztkukac (1%), kalcium-karbonát, cikóriapor (0,5% inulin)

Adagolás: 1-3 db keksz naponta - az állatok méretétől és súlyától függően.


Értékelések (1)

    beu  -  2018. 09. 15. 16:42

    A csomagolás a BunnyNature-től megszokott módon ízléses és kedves, ráadásul visszazárható.
    Maga a keksz kicsit keményebb, mint elsőre gondoltam, de az íze alighanem jó, mert nagyon szereti a két - egyébként válogatós - egerem. :)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.