bunnyNature Hay-Active-Snack - The Wild 13

1 értékelés alapján

bunnyNature Hay-Active-Snack - The Wild 13

1 390Ft
KosárbaBetöltés alatt...

Vegyes eledel lisztkukaccal hörcsögöknek, törpe hörcsögöknek, futóegereknek, egereknek és patkányoknak.

A hörcsögök és társaik bizonyosan megvadulnak - vadul vadásznak lisztkukacra, kardi magra, zabra és még 10 további hihetetlen finomságra. Jó szórakozás, jó az íze és fenntartja kis kedvencének érdeklődését.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Izgalmas snack vadászat a ketrecben: egyszerűen húzzon ki egy kis szénát a résen át és megkezdődik a keresés. Izgalmas  snack vadászat, ami szellemileg és fizikailag is leköti kis kedvencét.

Összetevők: széna, zabpehely, kardi mag, répa, paszternák, lisztkukac, gyermekláncfű, lucerna, cickafark, lándzsás útifű, cékla, körömvirág, kamilla virág, rózsaszirom


Értékelések (1)

    beu  -  2018. 12. 28. 20:22

    Az egereim szeretik, szét lehet rágni, ki lehet kaparni, ami benne van, lehet rágcsálni a füveket, amiket fészeképítésre is lehet használni, van benne kardi mag és lisztkukac, a két nagy kedvenc... Továbbá rá lehet ülni és bele lehet mászni. Szóval leköti az állatot egy kis időre. Bónusz: elképesztően finom illata van.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.