Gemon Dog Maxi Adult Chunks with Beef & Rice konzerv

1 vélemény alapján

Gemon Dog Maxi Adult Chunks with Beef & Rice konzerv

Gemon Dog Maxi Adult Beef & Rice teljes értékű konzerves kiszerelésű nedves kutyaeledel részben friss marhahússal és rizzsel nagytestű felnőtt kutyák számára 1-8 éves korig. Állatkísérletektől mentes, ízletes olasz recept

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Összetevők: hús és származékai 45% (friss marha 10%), gabonafélék (rizs 4%), tojásfélék, ásványi anyagok.

Analitikai összetétel: Nyersfehérje 7,5%, Nyersrost 0,5%, Olajok és zsírok 6%, Hamu 2,8%, Nedvesség 79%. 

Tápérték: A-vitamin 2500 NE / kg, D3-vitamin 140 NE, E-vitamin 5 mg / kg. 

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    csaszkov  -  2017. 12. 14. 18:40

    2016. őszén a Nébih 17 féle - kutyák részére készült - kullancsirtó illetve riasztó nyakörvet vizsgált. A laboratóriumi vizsgálatot kiegészítette egy tartóssági teszt is. A termék a teszten megfelelt, de a tartóssági tesztet végző gazdi a terméken feltüntetett lejárati határidő vége felé két alkalommal is talált a kutyában kullancsot (annak ellenére, hogy a laboratóriumi vizsgálat szerint még megfelelő volt a hatóanyag.) Forrás: Nébih honlap 2017.07.07-i publikációja. (Magán megjegyzés, hogy a termék irtó hatású, nem riasztó, ezért a kullancs bemászhat az állatba, de elképzelhető, hogy rövid időn belül elpusztul, és az elpusztult kullancsot találta meg a gazdi.)

Utoljára módosítva: 2024.02.13