Botanicals kasvirág és napraforgó szirom

A bunny all nature Botanicals Mix of Echinacea Petals & Sunflower Blossoms egy kasvirág és napraforgó szirom keverék. Kiegészítő táplálék törpenyulak, tengerimalacok, csincsillák és deguk részére. A keverék megfelel a növényevő állatok természetes étrendjének, és ideális esetben kiegészíti a napi menüt. Természetes összetételű, friss és ízletes.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

60267337 2110144392622879 521046409940566016 n

A bunnyNature egy olyan vállalat, amelynek létrejöttét az állatok szeretete inspirálta. Céljuk a múltban és napjainkban is ugyanaz - hogy kifejlesszék és előállítsák a kisemlős barátaink számára legideálisabb és legegészségesebb táplálékot. Minden egyes termék gondosan válogatott, friss alapanyagokból készül, és akár emberi fogyasztásra is alkalmas. A bunnyNature Németországban készített, teljesen természetes termékei a kisállat eledelek szuperprémium kategóriáját képviselik.

A bunnyNature termékei a kisállatok eredeti élőhelyeinek igényeit igyekeznek figyelembe venni. Ez azt jelenti, hogy olyan ételeket és kiegészítőket kínálnak, amelyek közelebb vannak az állatok természetes étrendjéhez és szokásaihoz. Például a nyusziknak és tengerimalacoknak tervezett tápjaik olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek támogatják az emésztést és az általános egészséget.

A márka igencsak széles, minden igényt kielégítő választékot tart fenn, melyben minden kedvtelésből tartott rágcsáló gazdija megtalálja a kis kedvence számára legideálisabbakat - legyen szó eledelről, nasiként adható jutalomfalatkákról, alomanyagokról, szénákról vagy éppen játékokról. A termékpaletta könnyebb átláthatósága érdekében az alábbiakban termékcsoportok szerint kategorizáljuk a megvásárolható termékeket.


Teljes értékű eledelek

bunnyNature Basic RabbitDream eledelek nyulaknak

271807358 413768843872231 2995090029128580122 n

bunnyNature Basic GuineaPigDream eledelek tengerimalacoknak

308636468 587316726517441 6727504301025965719 n

bunnyNature Basic eledelek csincsilláknak, deguknak és egyéb kisrágcsálóknak

312356011 608926417689805 469103716294315148 n


Szénák

A széna a kisemlősök egyik legfontosabb alapvető tápláléka. Főleg növényevőinknek van szükségük rá napi szinten, nagyobb mennyiségben. Sajnos széna és széna között jelentős minőségbeli eltérés van egyes márkák esetén...ezért a bunnyNature felada az, hogy csak a legjobb minőségű szénát szállítsák. Nagy gondot fordítanak a biodiverzitásra, a vágási időkre, a kaszálásra, a kíméletes szárításra és a kézzel szedett széna csomagolásra. Számtalan egyedi folyamatszakaszban biztosítják a legjobb szénaminőséget kedvenc kisállataink részére.

bunnyNature Hay From Nature természetvédelmi mezőkről származó szénák

Timothy HeuLiebe Slider 1920x1920

bunnyNature FreshGrass Hay frissfű szénák 

FrischGrasheu Slider 1920x1920


bunnyNature Bedding almok

Manapság rengeteg kisemlős akár az egész napját ketrecben, almon tölti. Annak érdekében, hogy kis kedvenced a lehető legelégedettebb és legegészségesebb lehessen, a megfelelő alom, fészekanyag kiválasztása döntő fontosságú. A megfelelő kiválasztás döntő fontosságú. A bunnyBedding sorozat különböző típusú alomanyagokat kínál, amelyek az állatokkal kapcsolatos szempontok mellett a gazdi kívánságait is figyelembe veszik. Számotokra melyik a legmegfelelőbb?

16905025 1860532847534998 6019104993706332279 o

 • bunnyNature Bedding Active - ásóbajnok, járatfúró kiskedvenceknek. Szuper puha a kis mancsoknak, ideális stabil alagút építéshez
 • bunnyNature Bedding Comfort - ideálisan kombinálható a bunnyBedding Absorber nedvszívóval. Ez az alomkombináció a legideálisabb beltéri klímát, a legpuhább és a legszárazabb almot kínálja az állatoknak akár heteken át
 • bunnyNature Bedding Absorber - az ideális alsó alomréteg maximális nedvszívással
 • bunnyNature Bedding Cosy - természetes szalma alom nyulak és rágcsálók számára. Azonnal megköti a nedvességet és a szagokat, és nagy szívóereje miatt különösen gazdaságos a használata. Puha fekvő- és sétálófelületet kínál az állatoknak, és védi érzékeny hátsó lábukat.
 • bunnyNature Bedding Linum - Az 5-8 cm-es laza nyuszi Bedding Linum réteg azonnal maximális kényelmet biztosít állatainak, és kényelmes, száraz járást és fekvőfelületet biztosít
 • bunnyNature Bedding Easy - puha, pelyhes gyapjúból és extra nedvszívó képességű Molton-ból áll. A tengerimalacok és más állatkák lába mindig száraz marad, nem csúszhatnak el a matracon, továbbá lehetővé teszi a ketrec rendkívül könnyű takarítását, mivel nem kell almot kiszedni és kukába dobni. Egy további hasznos vonás, hogy a Bedding Easy pormentes, így ideális az allergiától szenvedők számára.

Jutalomfalatkák, snackek

snack slider mlsh 1920x1920

 • bunnyNature My Little Sweetheart szívecske formájú jutalomfalatkák - A név mindent elárul, mert a kis szívecskés sütik azonnal meghódítják a kis drágákat és így gazdáikat is. Méreténél fogva a My little Sweetheart falatkák ideálisak a kisállatok közvetlenül a kezedből való etetésére. Segítségével még a kissé félénk állatokat is hozzászoktathatod a kezed közelségéhez és a simogatáshoz.

Keks mit biss NEUE VERPACK 1920x1920

snack slider lan 1920x1920

 • bunnyNature Lust auf Natur snack mixek - Aki hisz abban, hogy a változatos és ízletes snack falatoknak cukrot, mézet vagy egyéb összetevőket kell tartalmazniuk...még nem próbálta ki fantasztikus termékeinket. A Lust auf Natur a tiszta természetes ízt jelenti. A különféle fajták megdobogtatják a házi kedvencek és a gazdik szívét. A bennük lévő vitaminok értékesek és létfontosságúak az egészséges élethez.

74957500 2251071021863548 7447197580133400576 n

 • bunnyNature Botanicals - Kiegészítő táplálék törpenyulak, tengerimalacok, hörcsögök, csincsillák és deguk részére. A keverék megfelel a növényevő állatok természetes étrendjének, és ideális esetben kiegészíti a napi menüt. Természetes összetételű, friss és ízletes.

Interaktív játékok és egyéb felszerelések

interactive slider 1 1920x1920

 • bunnyNature bunnyInteractive Snufflemat Felt - A szimatolás és az élelem keresése egy természetes viselkedés, ettől túlóráznak a kisemlősök szaglószervei. Ugyanakkor nagyon kell koncentrálni is! A Snufflemats termékeinkkel a keresés valóban izgalmas, hasznos foglalatosságot nyújt a nyulaknak és más rágcsálóknak. Az unatkozás már a múlté. A legjobb intenzív időtöltés kedvencünkkel együtt erősíti a köteléket és a kölcsönös bizalmat.
 • bunnyNature Interactive DiggingFun Sand-Mix & DiggingBox - Ásni, ásni, ásni - ez a nyuszi kedvenc és legtermészetesebb elfoglaltsága... és pontosan ezt teszik a tágas DiggingBox ládában! Itt természetes viselkedésüket követhetik szívük vágya szerint, egyszerűen „nyulak lehetnek” – anélkül, hogy összepiszkolnák az egész területet. A DiggingBox alkalmas minden olyan kisemlős számára, amelyek különösen szeretnek ásni és kapirgálni.
 • bunnyNature Back To The Roots - Gnawing Root - a rágógyökerek 100%-osan természetes hangagyökerekből készülnek és tartós elfoglaltságot nyújtanak, miközben rágják le a kis darabokat. Az állatok követhetik természetes rágási ösztönüket, élvezik és elfoglalják magukat. A rágás koptatja a fogakat is és elősegíti a fogápolást.
 • bunnyNature bunnyInteractive Snufflemat Hay & Hemp - A szimatolás és az élelem keresése egy természetes viselkedés, ettől túlóráznak a kisemlősök szaglószervei. Ugyanakkor nagyon kell koncentrálni is! A Snufflemats termékeinkkel a keresés valóban izgalmas, hasznos foglalatosságot nyújt a nyulaknak és más rágcsálóknak. Az unatkozás már a múlté. A legjobb intenzív időtöltés kedvencünkkel együtt erősíti a köteléket és a kölcsönös bizalmat.
 • bunnyNature tál
 • bunnyNature Care Natural Cage Care - 100% természetes (nincs kémiai összetevő) ketrectisztító. A Care Natural rendkívül természetes, borovi fenyő kivonatból készült. A borovi fenyő természetes védő ereje biztosítja a nagyon kíméletes ketrectisztítást.
 • bunnyNature Care Gel - természetesen kíméletes kisállat gondozást biztosít borovi fenyő kivonattal nyulaknak és rágcsálóknak irritált bőr és mancs esetén.
Részletes termékinformációk

»ALL NATURE« BOTANICALS

A bunny »all nature« BOTANICALS termékei a legmagasabb minőségű, strukturált ételt jelentik. Az aprólékosan összeállított, összetevőkben gazdag keverékeket nagy hozzáértéssel és minden részletre kiterjedő figyelemmel fejlesztették állatorvosok és kisemlős szakértők, a bunnyNature csapata gondosan keverte és töltötte. Csak a legjobb összetevőket érdemes használni, melyek tiszták és ízgazdagok. A természet, a növényevők természetes élőhelye a modellje az »all nature« koncepciónak, mely 100%-ban erre épül.

A durva táplálék már önmagában is igazán fantasztikus. A ropogós hosszú rágcsálni valókkal kombinálva sokféle táplálkozási lehetőséget biztosít a növényevőknek. Egyszerűen ideális. Ez idáig csak, mint snack. És mostantól – a nyersanyagok különleges kombinációjának köszönhetően – már kigyensúlyozott, teljesértékű tápként.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13