1 vélemény alapján

Agui Self-Warming önmelegítő kutyamatrac bézs színben

15 635Ft
KosárbaBetöltés alatt...
Az Agui Self-Warming Mat - vagyis önmelegítő matrac bézs színben - egy igazi különlegesség a piacon. A modern és fejlett gyártási technológiának köszönhetően az ágy egy nagyon vékony alumínium réteget tartalmaz, melynek önmelegítő funkcióját a kutya súlya aktiválja. Nincs szükség töltésre vagy áramra, ez a technológia teljes mértékben önállóan működik. A termék több méretben kapható. Mosógépben mosható.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Az Agui Self-Warming Mat (önmelegítő matrac) töltés és áram nélkül, csupán a kutya testének hőjét felhasználva fejt ki melegítő hatást. A modern és fejlett gyártási technológiának köszönhetően, az ágy töltésében egy vékony, speciális alumínium fólia van elhelyezve, mely visszasugározza a kutya testéből áradó meleget, így amint a kutya ráfekszik, szinte azonnal elkezd melegedni a fekhely.

Az Agui Self-Warming Mat két méretben kapható:

  • 75 x 50 cm
  • 90 x 60 cm

Kiegészítő felszerelés kutyás háztartásba.

Színe: Bézs

Huzat: 100% poliészter. Töltet: 100% poliészter.

Kiváló minőségű termék.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)