VetFood Maxi/Guard szájhigéniai tisztítógél

7 190Ft
KosárbaBetöltés alatt...
A VetFood Maxi/Guard csökkenti a bakteriális plakk képződését és a fogkő kialakulását. Nem okoz emésztési zavarokat és a fogak színelváltozását. Szerves cinket tartalmaz, amely antibakteriális tulajdonságú, támogatja a kollagén képződését, illetve megköti az illékony kénvegyületeket. Csökkenti az ínygyulladás kialakulásának kockázatát, valamint támogatja a fogágybetegségek által károsodott szövetek regenerációját. Házi kedvencek, így kutyák és macskák részére.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A cink aktív formája (cink-glükonát, illetve a C-vitamin hatására kialakult cink-aszkorbát) csökkenti a bakteriális plakk képződését, a kellemetlen szájszagot és támogatja a szájüregi szövetek regenerációját, ezáltal kiváló támogatást nyújt az állatok szájüregében végzett helyi kezelésekhez és dentálhigiéniai eljárásokhoz.

Felhasználási útmutató:

Első használat előtt a fiolában található aszkorbinsavat öntsd bele a gélt tartalmazó flakonba (megelőzés esetén a gél C-vitamin nélkül is alkalmazható). Miután a por leülepedett a flakon aljára, rázzd fel, amíg teljesen fel nem oldódik. Gyűrűsujjra vagy fültisztító pálcikára tett borsónyi készítménynyel dörzsöld be az állat ínyét a rágófogaknál, mindkét oldalon. A készítményt a beépített adagolóval közvetlenül az ínyre juttatva is alkalmazható.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.