Suzy, négy éves, közepes méretű szuka

3 000Ft

ÖRÖMHÍR, SUZY GAZDISODOTT! 🥰🥰🥰🥳🥳
Neki már nem tudsz támogatást küldeni, de ezen a linken megtalálod a többi kutyust, akik továbbra is hálásak a segítségért.


Suzy mami a miskolci gyepmesteri telepről került az Eb Árvaház gondozásába, egyetlen kölykével Fahéjjal együtt. A pici már gazdisodott, azóta boldog családi kutyusként élhet. Maminak sajnos sok és fájdalmas megpróbáltatáson kellett keresztülmennie, amiket hősként és a legnagyobb türelemmel viselt. Volt szemműtétje befordult szemhéjak miatt ami fajta jellemző, illetve volt egy fül műtétje is. Mostanra szépen sétál, oltási programja befejeződött, ivartalanítva lett, csak az életfogytiglani gazdit kellene!

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Tudnivalók a menhelyi árva kisállatok támogatásával kapcsolatban

Szeretnénk saját eszközeinkkel mi is hozzájárulni a menhelyi kutyák, macskák és egyéb kisállatok életének jobbá tételéhez, ezért létrehoztunk egy platformot, ahol a segíteni akaró és tudó embereket közvetlenül összekapcsoljuk az állatotthonok kis árváival, lehetőséget biztosítva utóbbiak direkt támogatására. Ennek révén az Okosgazdi rendszerében listázott menhelyi kisállatokat "névre szólóan" támogathatod. Jelenleg a tárnoki Eb Árvaház  Nonprofit Egyesület gazdátlan kutyusait segítheted programunkban.

Menhelyi kutyák támogatása

A szemléltető ábrának megfelelően jelenleg 3-féle módon nyújthatsz támogatást:

A.)  A kiválasztott kisállat profilján a "Kosárba" gombra kattintva adományozhatsz 3000 Ft-ot, vagy annak többszörösét - felső limit nincs :) -, amiből mi a menhellyel egyeztetve összeválogatjuk a kisállat számára leghasznosabb termék(ek)et, majd az(oka)t eljuttatjuk hozzá.

B.) Arra is lehetőséged van, hogy a webáruházunkban elérhető bármely termék(ek)et Te magad kiválaszd és megrendeld a kis pártfogoltadnak. Természetesen a kiszállítást ebben az esetben is intézzük mi helyetted. Csak tedd a kosaradba az adományozni kívánt eledelt, táplálékkiegészítőt, jutifalatot, bolhairtót és/vagy játékot, majd a "Checkout" oldalon írd be a megjegyzés rovatba a támogatni kívánt menhelyi kisállat nevét.

C.) Végezetül, akár egyszerre is rendelhetsz otthonra a saját kisállataidnak, valamint a kis menhelyi árva számára. Ilyenkor a "Checkout" oldal megjegyzés rovatában a kisállat neve mellett tüntesd fel azt is, hogy a rendelésedből mely termék(ek)et szánod neki. A megrendelést ebben az esetben szétbontjuk, majd az egyik csomagot küldjük Neked, a másikat pedig az állatotthonba.

Az állatmenhelyet tájékoztatjuk az adományozó személyéről, hacsak az adományozó ezt másképp nem kéri.

Menhelyi kutyák


SZÁLLÍTÁSI DÍJAT NEM SZÁMÍTUNK FEL

A felajánlott adományok kiszállításának költségét webáruházunk átvállalja.

Rendszerünk technikai/adminisztrációs okokból automatikusan felszámítaná a szállítási díjat (házhozszállítás opciót felajánlva). Ennek elkerülésére rendelésed/támogatásod leadásakor kérjük válaszd a SZEMÉLYES ÁTVÉTEL opciót (persze csak amennyiben párhuzamosan magadnak nem rendelsz).

A felajánlott adományok kiszállításának költségét webáruházunk átvállalja

Ha véletlenül nem a személyes átvétel opciót választod, így a szállítási díj automatikusan levonásra kerül, akkor ezt utólag korrigáljuk, és a vonatkozó díjat visszautaljuk.

Fizetés módja

  • Fizetni rendelésed leadásakor bankkártyával vagy azt követően banki utalással tudsz.
  • Utánvéttel abban az esetben fizethetsz, ha magadnak és a kis protezsáltadnak is egyszerre rendelsz. Ilyenkor mindent Neked számlázunk ki egyben, miközben a rendelést két csomagra bontjuk és külön küldjük Neked, illetve a menhelyre is. Az utánvét díj, és a szállítási díj is csak egyszer kerül felszámításra. Mindazonáltal a 11980 Ft-ot meghaladó rendelési összérték felett - utóbbiba a támogatás összegét is beleszámítva - a számodra történő szállítás is díjtalan.

Speciális körülmények

Előfordulhat, hogy egy-egy kisállat érzékeny valamely számára megrendelt eledelre. Természetesen ilyen esetekben se vész kárba az adományod, hiszen sok éhes szájat kell etetni az állatotthonokban. Igyekszünk az ilyen, adott kisállattal kapcsolatos információkat annak profilján feltüntetni, hogy ilyesmi lehetőség szerint minél kevésbé forduljon elő.

Mind a menhelyek, mind mi fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben egy adott időszakban valamely kisállat a többinél jóval több támogatást kap, akkor egyes ajándékokat - figyelembe véve a kisállatok igényeit is - átcsoportosítsuk más árvák részére, ezzel is elősegítve az igazságos elosztást.

Ezen támogatási rendszer üzemeltetéséből származó esetleges plusz bevételt - a felmerülő kapcsolódó költségek levonását követően - webáruházunk a menhelyek részére felajánlja.

Bátran vedd fel velünk a kapcsolatot,

  • ha többet szeretnél megtudni valamelyik menhelyről, kisállatról,
  • ha bármilyen kérdésed van az adományozási rendszerünkkel kapcsolatban,
  • ha módosítanál a rendelés leadásakor kiválaszott fizetési módon (pl. utánvét helyett utalás),
  • ha tanácsot szeretnél kérni azt illetően, hogy melyik kis árvának éppen mire lenne leginkább szüksége, mit küldjél neki.

Elérhetőek vagyunk emailben, telefonon és Facebook chat-en is.

Állatmenhely, állatotthon

Kapcsolódó cikkeink:

Részletes termékinformációk

Update:

Egyszer volt, hol nem volt… Volt egy kedves Anya kutyus, Suzy és falatnyi babája, Fahéj, akik a miskolci gyepmesteri telepről érkeztek az Eb Árvaházba 2020 év végén. Fahéj 2021 tél végén boldog gazdis kutyus lett és azóta is nagy a szerelem ❤

Kedves Suzynak még 2021 év végéig kellett várnia a költözéssel és minden rendben is volt, míg meg nem a menhelyi dolgozók meg nem látták Suzy posztját, hogy utcán van…és nem először ☹ Megkeresték a gazdát telefonon, majd ki is mentek házhoz, hogy átbeszéljék Suzy „gondjait”. Felajánlották, hogy keresnek neki új családot, de ragaszkodott hozzá…majd jött hét elején a hívás, hogy hosszú időre külföldre költözik és vissza akarja adni Suzyt a hét közepén…Természetesen az Eb Árvaház fogadta őt, de helyük persze nem volt….megoldják!

Annyira sajnáljuk Suzyt, zavartan és értetlenül állt a kennelben, hogy ő most mi rosszat csinált, hogy visszakerült ☹ Bízunk benne, hogy pár napon belül kicsit megnyugszik és újra a régi, cuki, vidám kislány lesz ❤

Suzykánk újra a gazdikeresőink közé tartozik és a végleges otthonát, szerető családját keressük ❤


Neve: Suzy

Fajtája: keverék

Született: 2018. 11. 16.

Származási helye: Miskolc - gyepmesteri telep

Neme: ivartalanított szuka

Tulajdonságok:

  • Emberekkel, gyerekekkel: kedves, kissé heves
  • Kutyákkal: kanokkal összeszoktatható
  • Macskákkal: kergetné őket

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13