Sera Costapur darakór és más bőrparaziták elleni halgyógyszer

Sera Costapur darakór és más bőrparaziták elleni halgyógyszer

2 190Ft
Betöltés alatt...
A Sera Costapur hatékony és megbízható ellenszere a darakórnak, valamint más bőrparazitáknak (Ichthyophthirius, Costia, Chilodonella, Trichodina).

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Sera Costapur alkalamzása biztonságos a halakra és növényekre nézve. Hatékonyságát növeli, hogy a vízben úszó és talajon lévő, még ki nem fejlődött parazitákat is megöli. 500-1000 liter vízhez elegendő.
 
Használati útmutató:
Használat előtt felrázandó! Az első és a harmadik napon 1ml-t vagy 20 cseppet adagoljon 40 liter akváriumvízhez. Súlyos esetekben az ötödik és a hetedik napon ismételje meg. Az akvárium lesötétítése, és enyhe hőmérsékletnövelés az egyidejű szellőztetéssel együtt meggyorsítja a gyógyulási folyamatot. A kezelés folyamán nem szabad aktív szenes szűrést alkalmazni, és az UV-lámpát ki kell kapcsolni. Az utolsó adagolás után két nappal ajánlott az akvárium vizét átszűrni a Sera Super Carbon-on, és részleges vízcserét végrehajtani. Az ellenállóképesség erősítése érdekében ajánlott halainknak vitaminkúrát tartani a Sera Fishtamin késízítménnyel.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13