Sera Omnipur halgyógyszer

Sera Omnipur halgyógyszer

2 790Ft
Betöltés alatt...
A Sera Omnipur széles hatósugárral veszi fel a küzdelmet a leggyakoribb díszhalbetegségekkel szemben az édesvízi akváriumban. Prémium minőségű gyógyhatású készítmény Németországból.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Sera Omnipur használata segít a bakteriális fertőzések, uszonyrothadások, gombásodások (Saprolegnia, Achlya), bőrbetegségek (Costia, Chilodonella), Trichodina, Odinium, uszony- és bőrélősködők (Dactylogyrus, Gyrodactylus), illetve a külső sérülések, sebek kezelésében. 1000 liter vízhez elegendő.
 
Használati útmutató:
Használat előtt felrázandó! Adagoljon 1ml-t vagy 22 cseppet 20 liter akváriumvízhez! Amennyiben 7 nap múlva nem tapasztal javulást, úgy ismételje meg a kezelést 24 órás aktívszenes szűrés után! A kezelés során gondoskodjon a megfelelő szellőzésről, kapcsolja ki az UV-lámpákat, és kerülje az aktívszenes szűrést! A kezelés után ajánljuk az aktívszenes szűrést. Más gyógyszerekkel együtt ne használja! A Sera Omnipur használata során a puhalevelű akváriumi növények károsodhatnak. Új halak telepítése esetén a betegségeket okozó csírák megakadályozására egyszer adja a teljes adagot!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13