Sera Mycopur gombásodás elleni akváriumi halgyógyszer

Sera Mycopur gombásodás elleni akváriumi halgyógyszer

2 490Ft
Betöltés alatt...
A Sera Mycopur halgyógyszer kopoltyúgombásodás, valamint bőr-és uszonyférgek ellen az édesvízi akváriumokban. 800 liter vízhet elegendő.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Használati útmutató:
Használat előtt felrázandó! 3 napig adagoljon 1ml-t vagy 20 cseppet 20 liter vízhez. Az első nap ezen kívül adagoljon még 1 teáskanál Sera Ectopurt is 25 liter vízhez, ezzel megnövelve a Sera Mycopur hatását. Az ikragombásodás megelőzésére hetente csak egyszer 10 cseppet adagoljon 20 liter vízhez. A kezelés folyamán nem szabad aktív szenes szűrést alkalmazni és az UV-lámpát ki kell kapcsolni. Az utolsó adagolás után két nappal ajánlott az akvárium vizét átszűrni a Sera Super Carbon-on és részleges vízcserét végrehajtani. Az ellenálló képesség erősítése érdekében ajánlott a halaknak vitaminkúrát tartani a Sera Fishtamin-nal.

Ne használja élelmezési célokra tartott állatoknál! Lezárva, gyerekektől és háziállatoktól elzárva, szobahőmérsékleten és fénytől védett helyen kell tárolni!

Összetétel:
100 ml sera mycopur tartalmaz: acriflavin 210 mg, réz (II) klorid 11,8 mg, réz (II) szulfát 71,9 mg, aqua purificata ad 100 ml

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13