Sera akváriumi aljzattisztitó

A Sera aljzattisztítóval egyszerűen és alaposan eltávolíthatja az akváriumának alján lévő kavicsok közül a maradványokat és egyéb szennyeződéseket.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A 14 cm-es Sera aljzattisztító (háromszög) különösen kis akváriumokhoz alkalmas, könnyen tisztít a sarkokban és a növények között.

Méretei: magasság 14 cm, élhosszúság 7,0 cm

A 25 cm-es Sera aljzattisztító (kerek) különösen nagy akváriumokhoz, nagy felületekhez megfelelő.

Méretei: magasság 25 cm, átmérő 5,7 cm

Az aljzattisztítót a csomagoláson lévő ábra alapján használják. Ha a leszívóval véletlenül halat vagy egyéb részecskét összegyűtj, amelyet nem szeretnének eltávolítani, egyszerűen szorítsa össze a tömlőt, vagy enyhén emeljék a felszín felé az aljzattisztítót.

Figyelmeztetés:
Amennyiben szeretnék a vizet cserélni, akkor figyeljenek oda, hogy az ivóvíz nem akváriumi víz. Ha hatékony vízcserét szeretnének végrehajtani, és nem akarják veszélyeztetni az akváriumban lévők életét, akkor szükséges a vizet a Sera Aqutan-nal kezelni, vagy a Sera Morena-val. A vízcserénél elmossák a hatékony nitrifikáló baktériumokat, amelyek a környezet biológiai tisztításért felelnek. Ezeket gyorsan helyrehozhatják a Sera Nitrivec készítmények alkalmazásával. Egyszerre csak a víz egy részét (10-20% ajánlott) cseréljék ki!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13