Royal Canin Pug Junior - Mopsz kölyök kutya száraz táp 

A Royal Canin Pug Junior egy teljes értékű táp mopsz fajtájú kölyökkutyáknak, 10 hónapos korig. A táp egy szabadalmazott antioxidáns komplexet tartalmaz, hogy támogassa a kölyökkutya természetes védekező rendszerét. Egyedülálló összetétele az EPA és a DHA nevű omega-3 zsírsavakat tartalmazza egy különleges tápanyag-komplex mellett, hogy táplálja a kölyökkutya bőrét és támogassa annak védvonal funkcióját.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Royal Canin Pug Junior főbb jellemzői:

  • Egészséges bőr: Összetevőinek köszönhetően erősíti a bőr védőfal funkcióját és fenntartja a bőr egészségét (EPA DHA).
  • Egészséges emésztés: Védi az emésztőrendszer egészségét és elősegíti a kiegyensúlyozott bélflóra fenntartását.
  • Az immunrendszer támogatása: Ez a formula segíti a kölyök mopsz természetes védekezőképességét.

A fiatal mopsz számára a növekedés rendkívül fontos életszakasz. Ezért fontos, hogy a kölyökkutya tápja tartalmazza mindazokat a tápanyagokat, amelyek támogatják a kölyökkutya egészséges növekedését.

A 10 hónaposnál fiatalabb mopsz fajtájú kutyák számára alkalmas tápot kifejezetten úgy állították össze, hogy a mopsz kölyökkutya minden tápanyagigényét kielégítse.

E kulcsfontosságú növekedési időszakban a kölyökkutya immunrendszere fokozatosan fejlődik – ezért egy szabadalmazott antioxidáns komplexet tartalmaz, hogy támogassa a kölyökkutya természetes védekező rendszerét. Ez fontos antioxidánsokat tartalmaz, köztük a nélkülözhetetlen E-vitamint.

Mivel a mopsz fajta rövid szőrű és ráncos bőrű, a bőrredők pedig befülledhetnek és nem kívánt nedvesség maradhat vissza bennük, már fiatal kortól kezdve fontos támogatni a kutya bőrének egészségét.

A táp egyedülálló összetétele az EPA és a DHA nevű omega-3 zsírsavakat tartalmazza egy különleges tápanyag-komplex mellett, hogy táplálja a kölyökkutya bőrét és támogassa annak védvonal funkcióját – így elősegíti a bőr optimális egészségének megőrzését.

Ezen túlmenően a táp a fiatal kölyökkutya emésztőszervi egészségét támogató, gondosan kiválogatott tápanyagokat is tartalmaz, így kitűnő minőségű fehérjék (L.I.P.) és prebiotikumokat (FOS). E tápanyagok segítenek megőrizni a bélflóra egészséges egyensúlyát, ezáltal hozzájárulnak a jó bélsárminőség fenntartásához.

A tápszemcséje kifejezetten a mopsz fajta igényeinek megfelelően van kialakítva. A mopsz különleges alakú állkapcsa és vastag ajkai miatt elég nehezen tudja megragadni a táplálékot. Ezért e formula tápszemcséjének alakja és mérete kifejezetten úgy van kialakítva, hogy megkönnyítse a kutya számára a tápszemcse megragadását.

Ez a különleges kialakítású tápszemcse arra is ösztönzi a kutyát, hogy lenyelés előtt alaposan rágja meg a tápot.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsanak. Minden termékük átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át az optimális minőség biztosítása, illetve a kölyökkutya különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Pug Puppy  tápot fogyasztó kutya egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

Összetétel: Dehidratált baromfifehérjék, rizs, kukorica, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, répapép, kukoricaliszt, búzaglutén*, kukoricaglutén, halolaj, ásványi anyagok, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok (0,5 %), élesztők (mannán-oligoszacharidok és béta-glükánok forrásai), borágóolaj, bársonyvirág por, Yucca schidigera lé. 
*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 29500 NE, D3-vitamin: 800 NE, E-vitamin: 600 mg, Vas (3b103): 38 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,8 mg, Réz (3b405, 3b406): 12 mg, Mangán (3b502, 3b504): 50 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 135 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,07 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje 29,0 % 
  • Zsírtartalom 18,0 % 
  • Nyershamu 7,6 % 
  • Nyersrost 1,5 %
  • EPA/DHA: 0,3 %. 

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13