Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog - száraz táp óriás testű vemhes szuka és kölyök kutya részére 2 hónapos korig

A Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog egy óriástestű kutyák számára készült eledel, 45 kg-os felnőttkori testtömeg felett. Javasolt Szukáknak a vemhesség és a szoptatás során, valamint elválasztás alatt levő kölyökkutyáknak 2 hónapos korig. Az eledelt kifejezetten az anyakutyák és kölyökkutyáik tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztették ki. Összetétele bizonyított komplexet tartalmaz, beleértve a C- és E-vitamint, amely támogatja az egészséges immunrendszer fejlődését. A jótékony hatású prebiotikumok (pl. MOS) és kitűnően emészthető fehérjék kombinációjának köszönhetően a bél-mikrobióta (bélflóra) egészséges egyensúlyát is támogatja a megfelelő emésztés érdekében.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

12345

Az újszülött kölyökkutyák tápanyagszükséglete különleges, hogy támogassa fejlődésben lévő érzékszerveiket és idegrendszerüket. Továbbá a növekedésben lévő kölyökkutyák táplálása komoly feladat, amely nagyban befolyásolhatja óriástestű kutyája anyagcseréjét. Az elválasztási időszak során, amikor át lehet térni a szilárd táplálékra, az anyakutyának  és kölykeinek testreszabott étrendre van szükségük, hogy kielégítsék különleges tápanyagszükségletüket.

A ROYAL CANIN® Giant Starter Mother & Babydog tápot kifejezetten az anyakutyák és kölyökkutyáik tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztették ki. A formula megfelelő a 45 kg testtömeg feletti, óriás testméretű felnőtt kutyák és az elválasztás alatt levő kölyökkutyák számára 2 hónapos korig.

Az óriástestű kutyák esetében gyakran nagy létszámú alom születik: néha több mint 10 kölyökkutya, amely rendkívüli igénybevételt jelent a szuka anyagcseréjére. Ezt az egyedi étrendet kifejezetten ahhoz igazították, hogy megfeleljen óriástestű kutyája nagy energiaszükségletének a vemhesség végén és a szoptatás során. Valamint úgy fejlesztették ki, hogy támogassa az elválasztás alatt levő kölyökkutyák egészséges fejlődését.

Összetétele bizonyított komplexet tartalmaz, beleértve a C- és E-vitamint, amely támogatja az egészséges immunrendszer fejlődését.

A jótékony hatású prebiotikumok (pl. MOS) és kitűnően emészthető fehérjék kombinációjának köszönhetően az eledel a bél-mikrobióta (bélflóra) egészséges egyensúlyát is támogatja a megfelelő emésztés érdekében.

A formula Omega-3 zsírsavakban (pl. DHA) gazdag, amely tudományosan bizonyított módon támogatja a fiatal kölyökkutyák agyának egészséges fejlődését.

A tápot könnyű visszanedvesíteni vízzel, melytől étvágygerjesztő kása állaga lesz, amely ideális az elválasztandó kölyökkutyák számára.

Tudtad, hogy a kölyökkutyák tápanyagszükséglete változik, ahogy növekednek? A rövid, 8 hetes időszak során a kölyökkutyáknak olyan étrendre van szükségük, amely különösen a következő növekedési szakasz tápanyagszükségleteihez igazodik. Ebben a szakaszban át lehet térni a ROYAL CANIN® Giant Puppy tápra, amely száraz tápként segít támogatni a nagyfokú növekedést.

A Royal Caninnál elkötelezettek egy jobb világ megteremtése iránt a macskák és a kutyák számára. Több mint 50 éve dolgoznak szoros együttműködésben tenyésztőkkel, állatorvosokkal és kisállatszakértőkkel, megosztva egymással a szakmai tudást és a tudományos kutatásokat, hogy megteremtsék az egyedi, precíz, tápanyagokkal kapcsolatos megoldásokhoz való elkötelezett hozzáállást.

Valamennyi termék esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatnak le, biztosítva az eledelek optimális minőségét. Amikor óriástestű kutyád és kölykei ROYAL CANIN® Giant Starter Mother & Babydog tápot esznek, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kapnak.

Összetétel: Rizs, dehidratált baromfifehérje, állati zsírok, búzaglutén*, hidrolizált állati fehérjék, kukorica, cukorrépapép, ásványi anyagok, szójaolaj, növényi rostok, halolaj, útifű maghéj és magvak, frukto- oligoszacharidok, hidrolizált élesztő (manno-oligoszacharidok és béta-glükán forrása) (0,30%), algaolaj, Schizochytrium sp. (DHA forrása), vajsav nátriumsója, bársonyvirágliszt.

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 18500 NE, D3-vitamin: 1200 NE, Vas (3b103): 42 mg, Jód (3b201, 3b202): 4,2 mg, Réz (3b405, 3b406): 13 mg, Mangán (3b502, 3b504): 54 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 135 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,06 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Átlagos beltartalom:

  • Nedvesség 8%
  • Fehérje 30%
  • Zsírtartalom 22%
  • Nyersrost 1,9%
  • Nyershamu 8,2%
  • NFE 29,9%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13