1 vélemény alapján

Royal Canin Starter - Kölyök kutya pépes nedves táp

A Royal Canin Starter egy teljes értékű nedvestáp szuka kutyák (a vemhesség illetve a szoptatás alatt) és kölykeik számára (az elválasztástól 2 hónapos korig). Omega-3 zsírsavakban (DHA) gazdag, és bizonyított módon támogatja az agy fejlődését, valamint segíti a kölyökkutyák korai tanulását. Összetétele bizonyított komplexet tartalmaz, beleértve a C- és E-vitamint, amely támogatja az egészséges immunrendszer fejlődését. Jótékony hatású prebiotikumok (pl. MOS) és kitűnően emészthető fehérjék kombinációjának köszönhetően a bél-mikrobióta (bélflóra) egészséges egyensúlyát is támogatja a megfelelő emésztés érdekében.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Starter - Kölyök kutya pépes nedves tápRoyal Canin Starter - Kölyök kutya pépes nedves tápRoyal Canin Starter - Kölyök kutya pépes nedves táp

Royal Canin Starter főbb jellemzői:

  • Kölyökkutyabarát íz és állag: Ultakönnyű habkrém állagú, amelyet a kölyökkutyák emésztőrendszeréhez igazodik
  • Az agy fejlődése: Omega-3 zsírsavakban (DHA) gazdag, és bizonyított módon támogatja az agy fejlődését.
  • Erős immunrendszer: C- és E-vitamint tartalmaz, amely támogatja az egészséges immunrendszer fejlődését.
  • Mikrobiom támogatása: Jótékony hatású prebiotikumokkal és kitűnően emészthető fehérjékkel

Az újszülött kölyökkutyák tápanyagszükséglete különleges, hogy segítsen támogatni fejlődésben lévő érzékszerveiket és idegrendszerüket. Továbbá a növekedésben lévő kölyökkutyák táplálása komoly feladat, amely nagyban befolyásolhatja az anyakutya anyagcseréjét. Az elválasztási időszak során, amikor át lehet térni a szilárd táplálékra, az anyakutyának és kölykeinek testreszabott étrendre van szükségük, hogy kielégítse egyedülálló tápanyagszükségletüket.

A tápot kifejezetten a vemhes és szoptató anyakutyák és legfeljebb 2 hónapos korú, elválasztás alatt levő kölyökkutyáik tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztették ki.

Ez az egyedi étrend ultakönnyű habkrém állagú, amelyet a kölyökkutyák emésztőrendszeréhez igazítottak és amely segíti az áttérést a szilárd táplálékra. Rendkívül tápanyagdús mind a kölyökkutyák, mind az anyakutya számára. 

Omega-3 zsírsavakban (DHA) gazdag, és bizonyított módon támogatja az agy fejlődését, valamint segíti a kölyökkutyák korai tanulását.

Összetétele bizonyított komplexet tartalmaz, beleértve a C- és E-vitamint, amely támogatja az egészséges immunrendszer fejlődését.

A jótékony hatású prebiotikumok (pl. MOS) és kitűnően emészthető fehérjék kombinációjának köszönhetően a bél-mikrobióta (bélflóra) egészséges egyensúlyát is támogatja a megfelelő emésztés érdekében.

Az egyenletes állaga segíti a hidratáltságot és kifejezetten alkalmas a kisebb vagy gyengébbnek tűnő kölyökkutyák elválasztásához.

Tudtad, hogy a kölyökkutyák tápanyagszükséglete változik, ahogy növekednek? Mire elérik a 2 hónapos kort, a kölyökkutyáknak olyan étrendre van szükségük, amely különösen a következő növekedési szakasz tápanyagszükségleteihez igazodik. Ebben a szakaszban át lehet térni a megfelelő ROYAL CANIN® étrendre, a várható testméretétől függően (X-Small, Mini, Medium, Maxi vagy Giant). Az étrend kapható száraz tápszemcseként és nedves Mini, Medium, Maxi szószban (pecsenyelében).

A Royal Caninnál elkötelezettek egy jobb világ megteremtése iránt a macskák és a kutyák számára. Több mint 50 éve dolgoznak szoros együttműködésben tenyésztőkkel, állatorvosokkal és kisállatszakértőkkel, megosztva egymással a szakmai tudást és a tudományos kutatásokat, hogy megteremtsék az egyedi, precíz, tápanyagokkal kapcsolatos megoldásokhoz való elkötelezett hozzáállást.

Valamennyi termék esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatnak le, biztosítva az eledelek optimális minőségét. Amikor kutyád és kölykei ROYAL CANIN® Starter Mousse Mother & Babydog tápot esznek, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kapnak.

Összetétel: Hús és állati melléktermékek, gabonafélék, növényi eredetű melléktermékek, ásványi anyagok, olajok és zsírok, tej és tejszármazékok, élesztő.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin: 170 NE, Vas (3b103): 6 mg, Jód (3b202): 0,3 mg, Réz (3b405, 3b406): 2,5 mg, Mangán (3b502, 3b503, 3b504): 1,7 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 17 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 2 g.

Átlagos beltartalom:

  • Nedvesség 78,5%
  • Fehérje 10%
  • Zsírtartalom 6%
  • Nyersrost 0,7%
  • Nyershamu 2%
  • NFE 2,8%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13