Royal Canin Yorkshire Terrier Junior - Yorkshire Terrier kölyök kutya száraz táp

A Royal Canin Yorkshire Terrier Junior egy teljesértéká táp Yorkshire Terrier fajtájú kölyökkutyáknak, 10 hónapos korig. Egy szabadalmazott antioxidáns komplexet – benne E-vitamint – tartalmaz, hogy támogassa a kölyökkutya természetes védekező rendszerét e fontos növekedési időszak során. A táp gondosan beállított mennyiségű omega-3 zsírsavakkal (EPA és DHA) és omega-6 zsírsavakkal (borágó olajból), valamint biotinnal van kiegészítve.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Yorkshire Terrier Junior főbb jellemzői:

  • Egészséges szőrzet: Speciális összetevőinek köszönhetően a fenntartja és támogatja a szőrzet egészségét. Omega-3 (EPA&DHA) és Omega-6 zsírsavakban, borágó olajban és biotinban gazdag.
  • Egészséges emésztés: Védi az emésztőrendszer egészségét és elősegíti a kiegyensúlyozott bélflóra fenntartását.
  • Az immunrendszer támogatása: Támogatja a kölyök még fejletlen immunrendszerét a kórokozók elleni küzdelemben.

A növekedés időszaka nagyon fontos életszakasz a fiatal Yorkshire terrier számára: az új találkozások és sok fizikai változás időszaka. Ezért nagyon fontos, hogy milyen tápot választasz kölyökkutyád számára: a kutyának olyan tápanyagokra van szüksége, melyek támogatják általános egészségi állapotát ebben a kulcsfontosságú időszakban.

A 10 hónaposnál fiatalabb kölyökkutyák számára alkalmas táp kifejezetten úgy van összeállítva, hogy a fiatal Yorkshire terrier minden tápanyagigényét kielégítse.

Mivel a fiatal Yorkshire terrier immunrendszere fokozatosan fejlődik, az eledel egy szabadalmazott antioxidáns komplexet – benne E-vitamint – tartalmaz, hogy támogassa a kölyökkutya természetes védekező rendszerét e fontos növekedési időszak során.

A Yorkshire terrier fajtájú kutyáknak nagyon hosszú, sima és selymes szőrük van, amely állandóan nő. Ezért különösen fontos, hogy a kutyáddal etetett táp olyan tápanyagokat tartalmazzon, amelyek hozzájárulnak a szőrzet egészségének fenntartásához.

A táp gondosan beállított mennyiségű omega-3 zsírsavakkal (EPA és DHA) és omega-6 zsírsavakkal (borágó olajból), valamint biotinnal van kiegészítve. E nagyon előnyös hatású tápanyagok kombinációja segít egészségesen tartani a kölyökkutya szőrzetét.

A táp támogatja az egészséges emésztést is. A táp kitűnően emészthető, kitűnő minőségű fehérjét (L.I.P.) és prebiotikumokat (FOS) is magukban foglaló tápanyagokat tartalmaz, melyek segítenek fenntartani a kölyökkutya bélflórájának egészséges egyensúlyát, ami hozzájárul a bélsár jó minőségéhez.

Ezen túlmenően a táp különleges tápszemcséje a kalciummal kelátot képező anyagokat is tartalmaz a kölyökkutya jó szájhigiéniájának megőrzése és a fogkő képződésének és felhalmozódásának lelassítása érdekében.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsanak. Minden termék átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át az optimális minőség biztosítása, illetve a kölyökkutya különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy tápot fogyasztó kölyökkutya egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap. 

Összetétel: dehidratált baromfifehérjék, rizs, kukoricaliszt, állati zsiradékok, búzaglutén*, hidrolizált állati fehérjék, répapép, ásványi anyagok (ezen belül pentanátrium-trifoszfát (0,35 %)), szójaolaj, halolaj, élesztőtermékek, frukto-oligoszacharidok (0,5 %), élesztők (mannán-oligoszacharidok és béta-glükánok forrásai), borágóolaj (0,1 %), bársonyvirág por, Yucca schidigera lé.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 29000 NE, D3-vitamin: 800 NE, E-vitamin: 590 mg, Biotin: 3 mg, Vas (3b103): 39 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,9 mg, Réz (3b405, 3b406): 12 mg, Mangán (3b502, 3b504): 51 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 106 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,08 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje: 29,0 %
  • Nyersrost: 1,3 %
  • Zsírtartalom: 20,0 %
  • Nyershamu: 7,7 %
  • Omega-6 zsírsavak: 3,8 %
  • EPA/DHA: 0,3 %.

Etetési útmutató: lásd a táblázatot.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.