Royal Canin '1st Age Milk - Tejpótló tápszer kölyök kutyák részére

A Royal Canin '1st Age Milk kivállóan alkalmas kölyökkutyák számára az életük első szakaszában, a születéstől az elválasztásig. A prebiotikumok és a kitűnően emészthető fehérjék kombinációja támogatja a bélmikrobióta egészséges egyensúlyát az egészséges emésztés érdekében. A tejpótló összetétele különösen megfelelő a kölyökkutyák fejletlen emésztőrendszerének, emellett elősegíti a növekedést és az egészséges emésztést, valamint laktóztartalma az igényeikhez igazított, keményítőt pedig nem tartalmaz.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin '1st Age Milk főbb jellemzői:

  • Tejpótló kölyökkutyák számára: A Babydog Milk olyan tejpótló, melynek összetevõi olyan közel vannak az anyatejhez, amennyire csak lehetséges. Magas energia- és fehérjetartalma elõsegíti a kölyökkutya egyenletes, kiegyensúlyozott növekedését.
  • Az immunrendszer egészsége: Természetes védekezőrendszere a születés után folyamatosan fejlődik.
  • Könnyen oldódik: Az egyedi összetételnek köszönhetõen a tejpótló azonnal, csomómentesen feloldódik.
  • Az agy fejlődése a DHA támogatásával: A kölykök idegrendszere a születés után folyamatosan fejlõdik. A DHA az anyatej fontos összetevõje, mely segíti a kognitív funkció fejlõdését, ezért is különösen fontos a tejpótló magas esszenciális zsírsavtartalma.
  • Mikrobiom támogatás: Kizárólag kitűnően emészthető fehérjéket tartalmaz, laktóz tartalma pedig szinte megegyezik az anyatejével. Tökéletesen megfelel a kölykök emésztőrendszerének, mivel nem tartalmaz keményítőt, a frukto-oligoszacharidok pedig a vastagbél baktériumflórájának egyensúlyáért felelősek.

A tejpótlót kifejezetten kölyökkutyák táplálására fejlesztették ki arra az esetre, ha az anyatej nem elegendő vagy nem megfelelő minőségű. A tejpótló összetétele a lehető legjobban hasonlít az anyakutya tejéhez, amely sok természetes zsírsavat tartalmaz.

A termék kiválóan alkalmas a kölyökkutyák számára az életük első szakaszában, a születéstől az elválasztásig.

A prebiotikumok és a kitűnően emészthető fehérjék kombinációja támogatja a bélmikrobióta egészséges egyensúlyát az egészséges emésztés érdekében. A tejpótló összetétele különösen megfelelő a kölyökkutyák fejletlen emésztőrendszerének, emellett elősegíti a növekedést és az egészséges emésztést, valamint laktóztartalma az igényeikhez igazított, keményítőt pedig nem tartalmaz.

A kölyökkutya idegrendszere és természetes védekezőrendszere a születés után folyamatosan fejlődik. A tejpótló az anyatejben természetesen jelen lévő DHA-t (omega-3 esszenciális zsírsav) tartalmaz, amely támogatja a kölyökkutya kognitív fejlődését.

Összetételének köszönhetően a Babydog Milk egyszerűen elkészíthető: azonnal oldódik, így teljesen homogén állagú tejpótlót kapunk.

Javasoljuk, hogy olvasd el a csomagoláson található etetési útmutatót és győződj meg arról, hogy az optimális támogatás érdekében kölyökkutyád a megfelelő mennyiséget kapja.

Valamennyi termék esetén széles körű minőség-ellenőrzést végeznek, biztosítva, hogy a ROYAL CANIN® Babydog Milk fogyasztása teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást biztosítson kölyökkutyád számára, támogatva egészséges növekedését.

Összetétel: Tejretentátum, tejzsír, finomított pálmaolaj (fenntartható gazdálkodásból), tejsavófehérje, finomított szójaolaj, finomított kókuszolaj, ásványi anyagok, frukto-oligoszacharidok (0,51 %), halolaj (DHA forrás), gombaolaj.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 25000 NE, D3-vitamin: 1500 NE, Vas (3b103): 100 mg, Jód (3b201, 3b202): 4 mg, Réz (3b405, 3b406): 15 mg, Mangán (3b502, 3b504): 80 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 180 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,43 mg.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje 33.0%
  • Zsírtartalom 39.0%
  • Nyersrost 0.0%
  • Nyershamu 5.0%
  • DHA 0.05%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13