Royal Canin British Shorthair Adult - Brit rövidszörű felnőtt macska nedves táp

A Royal Canin British Shorthair Adult egy teljes értékű nedvestáp brit rövidszőrű fajtájú felnőtt macskák számára, 12 hónapos kortól. Mérsékelt energia- és megfelelő zsírtartalmú (3.2%) a hatékony testsúlykontroll érdekében. Gondosan kiegyensúlyozott tápanyagösszetétele, beleértve a különféle vitaminokat, nemcsak segít fenntartani az egészséges, jól táplált bundát de segíti és megőrzi a bőr egészségét is.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin British Shorthair Adult - Brit rövidszörű felnőtt macska nedves tápRoyal Canin British Shorthair Adult - Brit rövidszörű felnőtt macska nedves tápRoyal Canin British Shorthair Adult - Brit rövidszörű felnőtt macska nedves táp

A Royal Canin British Shorthair Adult főbb jellemzői:

  • Mérsékelt energia tartalom: Mérsékelt zsírtartalma hozzájárul a hatékony testsúlykontrollhoz.
  • Egészséges bőr és szőr: Segít fenntartani a bőr és a szőrzet egészségét.
  • Egészséges húgyutak: Tamogatja az egészséges húgyrendszert a jóllét érdekében.

Habár a brit rövidszőrű macskád már teljesen felnőtt és a világ a lábai előtt hever, továbbra is kiegyensúlyozott és teljesértékű táplálásra van szüksége, hogy fenntarthassa egészségét.

Kifejezetten úgy lett összeállítva, hogy tartalmazza mindazokat a tápanyagokat, amelyekre a felnőtt brit rövidszőrű macskának szüksége van.

A brit rövidszőrű macskának jellegzetes erős, izmos testalkata van. Ahogy egy természetes és erős macskának, úgy neki is a testsúlyát zsír helyet elsődlegesen az izomzat adja. Ebből adódóan a megfelelő tápanyagok (csak úgy mint a megfelelő etetési adag) elengedhetetlenek számára.

Mérsékelt energia- és megfelelő zsírtartalmú (3.2%) a hatékony testsúlykontroll érdekében - ez segít csökkenteni az esetleges nem kívánt súlynövekedés valószínűségét.

A macskád rövid, sűrű  és plüss tapintatú bundája egészségének fenntartásában segít az eledel, amelynek gondosan kiegyensúlyozott tápanyagösszetétele, beleértve a különféle vitaminokat, nemcsak segít fenntartani az egészséges, jól táplált bundát de segíti és megőrzi a bőr  egészségét is.

Mi több, a táp gondosan kiegyensúlyozott ásványianyag-összetétele segít megőrizni a húgyutak egészségét támogatva az egészséges húgyúti működést az macskádban.

Annak érdekében, hogy kielégítse az egyes macskák egyedi ízlését, a ROYAL CANIN® British Shorthair Adult száraz tápként is kapható, ropogós és ízletes falatok formájában. Ha vegyes (száraz és nedves) etetést kíván alkalmazni, egyszerűen kövesd etetési útmutatónkat annak érdekében, hogy macskád a nedves és a száraz tápból is megfelelő mennyiségeket kapjon az optimális előnyök biztosítása érdekében.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsanak. Minden termék átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® British Shorthair Adult in Gravy tápot fogyasztó macska egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

Összetétel: Hús és állati származékok, gabonafélék, hal és halszármazékok, növényi fehérjekivonatok, olajok és zsírok, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok, különféle cukrok.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3 vitamin: 260 NE, E1 (Vas): 8 mg, E2 (Jód): 0,33 mg, E4 (Réz): 2,6 mg, E5 (Mangán): 2,5 mg, E6 (Cink): 25 mg.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje: 9%
  • Nyersolajok és -zsírok: 3,2%
  • Nyershamu: 1,2%
  • Nyersrost: 0,8%
  • Nedvesség: 81%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13