Panzi sebápoló permet kutyáknak és macskáknak

Panzi sebápoló permet kutyáknak és macskáknak

1 990Ft
Betöltés alatt...
A Panzi sebápoló permet, állatok külső, felületi sérüléseinek befedésére alkalmas. A sebeket a szennyeződéstől óvja, elősegíti a hámképződést. Kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb sebek, sérülések, harapások kiegészítő kezelésére és kedvencünk bőrének hosszantartó védelmére. Gyulladáscsökkentő hatású és segíti a gyors sebgyógyulást, csökkenti a sebet érő irritáló hatást.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Panzi sebápoló permettel horzsolások, felfekvéses sebek, vágások, mancs sérülések, rovarcsípések, karcolások, égések és fertőzések is kezelhetők. Kiválóan használható a hideg időjárásban és a felsózótt területek okozta mancs sérülések kezelésére is. Nyugtatja és ápolja a bőrt, visszaadja rugalmasságát, így a vakarózás és nyalogatási kényszer is csillapodik.

Mikor ajánlott?

Sérülések esetén, önmagában, vagy kiegészítő kezelésként az állatorvos által rendelt kezelés hatékonyságának növeléseként.

Kapható kiszerelések: 200 ml

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13