OurDogsLife nyugtató falatkák szorongó kutyáknak

16 250Ft
Ingyenes kiszállítás
Betöltés alatt...
Az OurDogsLife nyugtató falatkák egy tökéletes megoldás, hogy segíts kutyádnak megtalálni a nyugalmat és a békét. Gondosan kidolgozott formulát úgy tervezték, hogy elősegítse a relaxációt és támogassa kutyája érzelmi jólétét, hogy nyugodt, higgadt és elégedett maradhasson. Használható a szeparációs szorongás, utazás, hangos zajok, állatorvosi látogatások és egyéb okok okozta stressz enyhítésére.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Kutyák szorongása számos különböző okból lehet eredő, és különböző módon nyilvánulhat meg. A következők néhány oka, ami kutyák szorongását kiválthatja:

 • Elszigeteltség: Kutyák társas lények, és hosszú ideig való elszigeteltség vagy a tulajdonosok távolléte stresszt és szorongást okozhat számukra.
 • Hangok: Hangos zajok, mint például viharok, tűzijátékok, vagy robbanások szorongást okozhatnak a kutyákban.
 • Ismeretlen helyzetek: Az új vagy ismeretlen helyek, helyzetek és emberek kutyákban stresszt és szorongást válthatnak ki.
 • Elhagyás: Az elhagyás szorongást okozhat, ami a “szeparációs szorongás” formájában jelentkezhet, amikor a kutya aggódik a tulajdonosok távollétéért.
 • Traumás élmények: Traumás események, például balesetek, bántalmazás vagy más kellemetlen tapasztalatok, szorongást okozhatnak a kutyákban.
 • Betegségek: Fizikai vagy egészségügyi problémák is szorongást okozhatnak a kutyáknál. Például, fájdalom, diszkomfort vagy kényelmetlenség szintén szorongást eredményezhet.
 • Rituális viselkedések: Néhány kutyánál a szorongás a túlzott nyalogatás, ugatás, kaparás vagy más rituális viselkedések formájában nyilvánulhat meg.

Ez a nyugtató falatka tele van hatásos természetes összetevőkkel, melyek között megtalálható a gyömbérgyökér, a B- és C-vitamin, a passióvirág és az L-triptofán keveréke. A nyugtató tulajdonságairól ismert gyömbérgyökér segít enyhíteni a szorongást és megnyugtatni a gyomorpanaszokat. A B- és C-vitamin együttesen támogatja az egészséges idegrendszert és fokozza kutyája stresszre adott válaszát. A golgotavirág, egy gyengéd gyógynövény, segít csökkenteni a nyugtalanságot és elősegíti a relaxációt. Végül az L-triptofán, egy esszenciális aminosav, segíti a szerotonin, egy neurotranszmitter termelését, amely hozzájárul a jó közérzethez és a nyugalom érzéséhez.

Nyugtató falatkák kutyáknál olyan kiegészítők, amelyek segíthetnek megnyugtatni vagy csökkenteni a kutya szorongását vagy stresszét bizonyos helyzetekben. Itt van néhány előny, amit a nyugtató falatkák kínálhatnak kutyáknak:

 • Stressz és szorongás csökkentése: Nyugtató falatkák olyan összetevőket tartalmazhatnak, mint például a kamilla, gyömber, golgotavirág, vagy aminosavak (pl. l-theanin), amelyek ismertek a nyugtató hatásukról. Ezek segíthetnek a kutyáknak lecsillapítani az idegeskedésüket és szorongásukat.
 • Ideges helyzetek kezelése: Nyugtató falatkák hasznosak lehetnek olyan helyzetekben, mint például viharok, tűzijátékok, hosszú autóutak vagy látogatások az állatorvosnál. Ezen helyzetek gyakran okoznak kutyákban stresszt vagy szorongást, és a nyugtató falatkák segíthetnek csökkenteni ezeket az érzéseket.
 • Tanulás és viselkedési problémák kezelése: Nyugtató falatkák is segíthetnek a kutyák tanulásában és a viselkedési problémák kezelésében. Ezek a falatkák segíthetnek a kutyának koncentrálni és nyugodt maradni olyan helyzetekben, ahol ez szükséges.
 • Természetes összetevők: Sok nyugtató falat természetes összetevőket tartalmaz, amelyek általában kevésbé károsak és mellékhatások nélkül használhatók, mint például a gyógyszerek. Ez fontos lehet a kutyák hosszú távú egészsége szempontjából.

Adagolási Útmutató: 

Állatorvosokkal kifejlesztve. A falatkát egészben vagy az ételre szórva szétmorzsolva a feltüntett adagolás szerint.

 • 15 kg alatt - 1 db tabletta
 • 15-25 kg - 2 db tabletta
 • 25-50 kg - 3 db tabletta
 • 50 kg felett - 4 db tabletta

Összetétel: Kukoricakeményítő, rizskorpa, növényi olaj (repce), főtt sertésmáj, kalcium-szulfát-dihidrát, glicerin, magnézium-sztearát, élesztőkivonat, golgotavirág kivonat, karamell, borsófehérje, gyömbérgyökér, L-triptofán, szacharóz, ásványi anyagok.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13