OurDogsLife fültisztító kendő kutyáknak

3 000Ft
Betöltés alatt...
Az OurDogsLife fültisztító kendő kutyáknak tökéletes megoldás a kutyák fülhigiéniájának könnyed fenntartásához. A gondossággal készített és szakértők által összeállított törlőkendőket úgy tervezték, hogy kutyája füle tiszta, friss és kellemetlen érzéstől mentes maradjon. Természetes kivonatok gyengéd, mégis erőteljes keverékével, köztük nyugtató Aloe Verával átitatva. Ezek az összetevők harmonikusan együttműködve tisztítják, hidratálják és védik kutyád érzékeny füleit

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A fültisztító kendők hasznosak lehetnek kutyáknál a fülek tisztán tartásához és az egészséges fülgondozáshoz. Itt van néhány előnyük:

  • Fülzsír és szennyeződések eltávolítása: A fültisztító kendők segítenek eltávolítani a fülzsírt és a szennyeződéseket, amelyek felhalmozódhatnak a kutya fülében. Ezek a szennyeződések kényelmetlenséget és irritációt okozhatnak.
  • Megelőzi fülgyulladást: A fültisztító kendők használata segíthet megelőzni a fülgyulladást, mivel eltávolítják azokat a anyagokat, amelyek bakteriális vagy gombás fertőzéseket okozhatnak.
  • Megakadályozza a szagproblémákat: A rendszeres fültisztítás segíthet megelőzni a kellemetlen szagok kialakulását a kutya fülében.
  • Gyulladás és irritáció enyhítése: Ha a kutya már fülproblémákkal küzd, a fültisztító kendők használata enyhítheti a gyulladást és a viszketést.
  • Megelőzi a fülzsírdugókat: A fülzsír felhalmozódása fülzsírdugókhoz vezethet, amelyek akadályozzák a hangvezető csövet és fülfájást okozhatnak. A rendszeres tisztítás megelőzheti ezek kialakulását.
  • Könnyű használat: A fültisztító kendők egyszerűen használhatók, és kényelmesek mind a kutya, mind a tulajdonos számára.

Használati útmutató a fültisztító kendőhöz:

  • vegyél ki egy törlőkendőt a tartályból, és húzd fel  a mutatóujjadra. Mindig tiszta kézzel használd a kendőt!
  • finoman áttörölve tisztítsd meg a kutya fülét. Fontos, hogy különös gondossággal töröld át a hallójárat környékét
  • használat után dob ki a kendőt
  • a fedelet alaposan zárd vissza, hogy a fel nem használt törlőkendők ne száradjanak ki

Összetétel: Aqua, propilénglikol, almasav, glicerin, dimetikon kopoliol, poliszorbát 20, diazolidinil-karbamid, Aloe Vera, szalicilsav, benzoesav, dinátrium EDTA, metilparabén, propilparabén, boszorkánymogyoró kivonat

Fontos azonban megjegyezni, hogy a kutya fülének tisztítása körültekintést igényel, mivel a fül nagyon érzékeny terület. Ha nem vagy biztos a fültisztítás módjában, kérj tanácsot az állatorvostól vagy egy kutyakozmetikustól. Ne használjon fültisztító kendőket, ha a kutya füle sérült vagy gyulladt, és mindig figyeljen a kutya jeleire, hogy a tisztítás során ne okozzon fájdalmat vagy irritációt a kutyának. Az állatorvos is segíthet a megfelelő fülgondozási gyakorlatok és termékek kiválasztásában a kutya szükségletei alapján.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13