OurDogsLife Itch Relief Chews - ízletes falatkák vakarodzó kutyáknak

11 715Ft
Betöltés alatt...
Az OurDogsLife Itch Relief Chews a végső megoldás kutyád tartós, kényszeres viszketésére. A speciálisan összeállított falatkákat úgy tervezték, hogy gyors és hatékony enyhülést nyújtsanak kutyád irritáló viszketésére, így viszketésmentesen élvezheti napjait. A falatkák természetes összetevők hatékony keverékét tartalmazzák, amelyek szinergikusan együttműködve enyhítik kutyád viszketését. Fokozott EPA és DHA Omega-3 zsírsavakat, E-vitamint és tökmagport tartalmaz.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A kutyák vakaródzásának számos oka lehet, és gyakran a vakaródzás a kutyák természetes viselkedése része. Néhány lehetséges ok:

 • Viszketés: A viszketés a leggyakoribb ok a kutyák vakaródzásának. A viszketés lehet allergiás reakciók, bolhák, atópiás dermatitis (bőrgyulladás), vagy egyéb bőrbetegségek, például száraz bőr vagy ekcéma eredménye.
 • Paraziták: Bolhák, tetvek, kullancsok és más külső paraziták okozhatnak erős viszketést, ami miatt a kutya vakaródzik. A paraziták irritálják a bőrt, és a vakaródzás segít a kutyának megszabadulni tőlük.
 • Stressz és szorongás: Néhány kutyánál a stressz vagy a szorongás miatt jelentkezhet a vakaródzás. Például, ha a kutya ideges vagy unatkozik, vakaródzhat, mint egyfajta önkényes viselkedés.
 • Bőrproblémák: Egyes kutyák genetikai hajlamuk miatt hajlamosak a bőrproblémákra, például bőrgyulladásra vagy ekcémára, amelyek viszketéssel járhatnak.
 • Szennyeződések: Szennyeződések, mint például a sár a szőrben vagy a bőrön, viszketést okozhatnak, és a kutya vakaródzni próbál, hogy megszabaduljon tőlük.
 • Szokás: Néhány kutya egyszerűen vakaródzik, mert szokássá vált, és azt látja más kutyáktól vagy az emberi családtól.

Ez a viszketés enyhítő falatka kutyáknak számos előnnyel járhat:

 • Viszketés enyhítése: A falatkák  kifejezetten a viszketés enyhítésére vannak tervezve. Ezek az puha falatkák olyan összetevőket tartalmaznak, mint például omega-3 zsírsavak, antioxidánsok és más természetes összetevők, amelyek segíthetnek csökkenteni a kutya bőrének irritációját és viszketését.
 • Kényelmes adagolás: A falatka egy kényelmes módja annak, hogy a kutyádnak azokat a hatóanyagokat biztosítsd, amelyek segíthetnek a viszketés enyhítésében. A kutya egyszerűen megrágja a falatkát, mint egy jutalomfalatot.
 • Elősegítheti a bőr egészségét: A viszketés enyhítése mellett a falatka a kutya bőrének és szőrzetének általános egészségére is pozitív hatással lehet, segítve a hidratáltság fenntartását és az egészséges bőr megőrzését.
 • Megelőzés és támogatás: alkalmazható akár viszketés megelőzésére is, például, ha a kutyád hajlamos a bőrproblémákra. Emellett használhatók hosszú távú kezelés részeként is.

Adagolási Útmutató: 

Állatorvosokkal kifejlesztve. A falatkát egészben vagy az ételre szórva szétmorzsolva a feltüntett adagolás szerint.

 • 10 kg alatt - 1 db tabletta
 • 10-35 kg - 2 db tabletta
 • 35 kg feltett - 3 db tabletta

Összetétel: Teljes omega 3, EPA, DHA, E-vitamin, tökmagpor, nyers fehérje, nyers hamu, nyers zsírok és olajok, nyers rost, rizskorpa, kukoricakeményítő, marhamájpor, kalcium-szulfát-dihidrát, víz, magnézium-sztearát, glicerin, szorbit, nátrium-aszkorbát, citromsav, kalcium-propionát, kálium-szorbát.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13