OurDogsLife szemkörnyéktisztító kendő

3 000Ft
Betöltés alatt...
OurDogsLife szemkörnyéktisztító kendő kiválóak lehetnek arra, hogy tisztán és kényelmesen gondozd kedvenced szemeit. Ezek a kendők általában speciális összetevőket tartalmaznak, amelyek segíthetnek eltávolítani a szemkörnyéki váladékot, piszkot és szembe kerülő idegentesteket. Az ilyen termékek segítségével megelőzheted a szemirritációkat és a fertőzéseket, amelyek a szemkörnyéki szennyeződések miatt kialakulhatnak.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A kutya szőrének elszíneződése a szemkörnyéken gyakran fordul elő, és több oka is lehet. Az elszíneződés oka fajtól, életkortól és az egyedi körülményektől is függően változhat. Néhány gyakori ok az elszíneződéshez a következők:

 • Könnyváladék felhalmozódása: A kutyák szeme termel könnyváladékot, amely a szemgödörből lefolyik a szemhéj mentén. Amikor a könnyváladék szárad és felhalmozódik a szőrben, az elszíneződést okozhat.
 • Szemfertőzések: Bakteriális vagy gombás szemfertőzések gyulladást okozhatnak, és ennek következtében az elszíneződés is előfordulhat a szem körül.
 • Allergiák: A kutyák érzékenyek lehetnek különböző allergénekre, például pollenre vagy ételallergénekre. Az allergiák a könnyváladék összetételét megváltoztathatják, ami az elszíneződést okozhatja.
 • Genetikai hajlam: Bizonyos kutyafajták hajlamosak az elszíneződésre a szemkörnyéken genetikai okok miatt. Ez gyakran olyan fajtáknál fordul elő, mint a Maltese, a Shih Tzu vagy a Yorkshire terrier.
 • Nyál és piszok: Ha a kutya a lábával vagy a mancsával vakarja vagy dörzsöli a szemét, akkor a szőrben lévő nyál és piszok is elszíneződést okozhat.
 • Étel és ital: Az ételek és italok, amelyek tartalmaznak mesterséges színezékeket vagy olyan összetevőket, amelyek kifehérítik a szőrt, befolyásolhatják az elszíneződést.

Minden törlőkendő az Aloe Vera természetes jóságával van gazdagítva, amely nyugtató és gyógyító tulajdonságairól ismert. Ez az erőteljes növényi kivonat segít csökkenteni a kellemetlen érzést és enyhíti a szárazságot, elősegítve a nyugtató érzést, amelyet kutyája imádni fog. Távolítsd el a makacs könnyfoltokat, töröld le a szemváladékot, pislogási maradvényokat.

Szemtisztító kendők kutyáknak a következő okok miatt lehetnek szükségesek:

 • Szemfolyás és pislogási problémák: Bizonyos kutyafajták, például a bulldogok, mopseok, shih tzuk és yorkshire terrierek hajlamosak a könnyfolyásra vagy a pislogási problémákra. Ezen kutyák könnyeik gyakran irritálják a szem körüli bőrt, ami kellemetlen lehet számukra. Szemtisztító kendők segíthetnek eltávolítani ezeket az irritáló könnyeket és megakadályozni a szemkörnyéki bőrproblémák kialakulását.
 • Szemhéjszél tisztítása: A kutyák szemhéjainak tisztítása fontos lehet a szemgödörben felgyülemlett szemváladék vagy szemhéjzsír eltávolítása érdekében. Ha ezek a maradványok felhalmozódnak, irritációt és fertőzéseket okozhatnak.
 • Allergiák és szemirritáció: Kutyák is érzékenyek lehetnek az allergénekre és más irritáló anyagokra, amelyek szemirritációt okozhatnak. Szemtisztító kendők segíthetnek eltávolítani az irritáló anyagokat és enyhíteni a viszketést vagy a gyulladást.
 • Megelőző intézkedés: A rendszeres szemtisztítás a kutyák számára megelőző intézkedés lehet szemproblémák ellen. Időnkénti tisztítással csökkenthető a szemproblémák kialakulásának kockázata, különösen azoknál a fajtáknál, amelyek hajlamosak a szemproblémákra.

Használati útmutató a szemtisztító kendőhöz:

 • vegyél ki egy kendőt a tartályból. Mindig tiszta kézzel használd a kendőt!
 • óvatosan töröld át a kutya szeme körül. A kendőt az alsó szemhéjtól lefelé haladva dolgoz végig az arcon, mindig a szemtől távolabbra mozgatva a párnát. Használj új kendőt a másik oldalra. Kerüld a szemmel való közvetlen érintkezést.
 • használat után dob ki a kendőt
 • a fedelet alaposan zárd vissza, hogy a többi aloe verával átitatott törlőkendő ne száradjon ki.

Összetétel: Víz, nátrium-klorid, glicerin, Aloe Vera, diazolidinil-karbamid, metil-parabén, propil-parabén, hexadecil-trimetil-ammónium-klorid, ladopropinil-butil-karbamát

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13