OurDogsLife Breath Freshener - Dental oldat fogkő ellen kutyáknak

4 500Ft
Betöltés alatt...
Az OurDogsLife Breath Freshener tökéletes megoldás arra, hogy kutyánk szájüregi higiéniáját kordában tartsa. Egyszerűen add hozzá ezt a frissítő formulát kutyusod ivóvizéhez, és hagyd, hogy az aktív összetevők kifejtsék hatásukat. Erőteljes összetevőkkel, például antimikrobiális hatóanyagokkal, enzimekkel és lepedék elleni vegyületekkel gazdagítva, amelyek leküzdik a fogkő és a lepedék felhalmozódását, csökkentve az ínybetegségek és a fogszuvasodás kockázatát.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A dental oldatokat azért használjuk, mert segíthetnek a kutya szájüregének egészségének megőrzésében. Az állatok, hasonlóan az emberekhez, hajlamosak a fogproblémákra, például fogkőképződésre, ínygyulladásra, szuvas fogakra stb. Ezek a problémák fájdalmasak lehetnek a kutyának, és súlyosabb esetekben akár fogvesztést is okozhatnak.

A dental oldatok rendszeres használata segíthet a következőkben:

 • Fogkő eltávolítás: A dental oldatokban lévő aktív összetevők (például enzimek) segíthetnek a fogkövek és plakk eltávolításában, ami csökkenti a fogszuvasodás és az ínygyulladás kockázatát.
 • Friss lehelet: A dental oldatok segíthetnek a kellemetlen lehelet kezelésében, ami gyakran fogproblémákkal jár együtt.
 • Általános szájegészség: A rendszeres használat segíthet fenntartani a kutya szájüregének egészségét, csökkentve a gyulladások és egyéb problémák kockázatát.
 • Fogak védelme: A dental oldatok tartalmazhatnak fluoridot vagy kalciumot, amelyek segíthetnek a fogak erősítésében.

Dental folyadék egy olyan termék, amelyet kutyák és macskák szájegészségének támogatására fejlesztettek ki. Ennek a terméknek számos előnye lehet, amelyek a következők:

 • Fogkő és plakk eltávolítása: A Dental oldatban található speciális összetevők (például enzimek) segíthetnek a fogkövek és plakk lerakódásának csökkentésében, ami hozzájárul a fogszuvasodás és ínyproblémák megelőzéséhez.
 • Friss lehelet: A termék használata segíthet megszüntetni a kellemetlen leheletet, amely gyakran a fogproblémákkal társul.
 • Ínyvédelem: A Dental oldat segíthet a fogíny egészségének megőrzésében és a gyulladások csökkentésében.
 • Egyszerű használat: A oldat könnyen alkalmazható, akár az állatok itatójához is hozzáadható, így könnyen beilleszthető a mindennapi szájápolási rutinba.
 • Megelőző hatás: Rendszeres használatával megelőzhetők a súlyosabb fog- és szájproblémák, amelyek később komoly fájdalmakhoz és költséges állatorvosi beavatkozásokhoz vezethetnek.
 • Kényelmes alternatíva: Nem minden állat hagyja, hogy a fogait hagyományosan mossák vagy tisztítsák, így a Dental oldat kényelmes alternatívát jelenthet.

Használati útmutató a dental oldat használatához: Egyszerűen add hozzá kutyád friss ivóvizéhez a rutin részeként a pozitív foghigiénia elősegítése érdekében.

 • Használat előtt jól rázd fel a flakont.
 • Adj naponta 1 kupaknyit 500 ml friss ivóvízhez a kutyád számára.
 • Ismételd meg ezt a folyamatot 24 óránként friss vízzel.

Összetétel: Sodium Bicarbonate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Purified Water, Stabilized Chlorine Dioxide, Tetrasodium EDTA, Methyl Paraben

Fontos megjegyezni, hogy a dental oldatok csak egy része a megfelelő szájápolási rutinnak a kutyák esetében. Rendszeres fogmosás, egészséges étrend, rágcsák, játékok és állatorvosi ellenőrzések is fontosak a kutyák szájegészségének megőrzéséhez.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13