OurDogsLife babapúder illatú kölni kutyáknak

4 260Ft
Az OurDogsLife babapúder illatú kölni ellenállhatatlanul friss és bújós illatúvá varázsolja a kutyádat. Az E-vitamin és a B5-provitamin jótékony hatásával gazdagított kutya kölni nemcsak kellemes illatot biztosít, hanem táplálja és javítja kutyusod bőrét és szőrzetét is. Az E-vitamin alapvető antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni a kutyus bőrét a környezeti stresszhatásokkal szemben, elősegítve az egészségesebb és ellenállóbb hám kialakulását. A B5-provitamin mélyen hidratálja és ápolja a szőrzetet, így az puha, fényes és csomómentes lesz.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A kutya kölni használata elsősorban arra szolgál, hogy esztétikailag feldobja és kellemesebbé tegye a kutya szagát, így a kedvtelésből tartott állatok környezetében is kellemesebb élményt nyújtson. Az alábbiakban néhány olyan helyzetet és esetet sorolunk fel, amikor a kölni hasznos lehet:

 • Közösségi események: Ha részt veszel kutyabarát rendezvényeken, kutyakifutókon vagy más közösségi eseményeken, ahol sok más kutya és ember találkozik, a kutya parfüm használata segíthet abban, hogy kutyád mindig friss és kellemesen illatos legyen.
 • Látogatások vendégekkel: Ha vendégek érkeznek hozzád, és a kutyád a közelben tartózkodik, a kutya parfüm használata elősegítheti, hogy nem csak a kutyusod, de a  lakásod is kellemes illatú legyen.
 • Szállodák vagy kutyabarát helyek látogatása: Amennyiben utazol kutyáddal, és olyan helyeken tartózkodsz, ahol más emberekkel és kutyákkal is találkozol, a kutya parfüm hasznos lehet a kedvenced tisztaságának és frissességének fenntartásához.
 • Érzékeny szagú helyek: Vannak olyan helyzetek, ahol a kutya kellemetlen szaga akadályozó lehet, például hosszú repülőutak vagy szállodai tartózkodások során. A kutya kölni használata segíthet a kellemetlen szagok elfedésében.

Kutya parfümök vagy illatosítók speciálisan kifejlesztett termékek, amelyek segíthetnek a kutya kellemetlen szagának elfedésében és az állat jó illatának fenntartásában.

Néhány lehetséges előnye a kutya parfümök használatának a következők lehetnek:

 • Kellemesebb illat: A kutya parfümök használata segíthet eltávolítani vagy csökkenteni a kutya kellemetlen szagát, például a nedves kutya vagy a szaglás során szerzett erős szagokat.
 • Frissesség: A kutya parfümök frissességet kölcsönözhetnek a kutyának, és hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az állat mindig tiszta és ápolt legyen.
 • Szőrápolás:Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek segíthetnek megőrizni a kutya szőrének egészségét és fényességét.
 • Egyedi stílus: Egyes gazdik azt szeretnék, hogy kutyájuk egyedi illatot hordjon magán, amely tükrözi az állat egyediségét vagy a gazda egyéni ízlését

Használati útmutató a kutya kölnihez:

 • Tartsd a babapúder illatú kölnit legalább 30 cm távolságra a kutyától.
 • Enyhén fújd közvetlenül a szőrre
 • A kutya fejétől és az arcától tartsd távol a kölnit, hogy ne kerüljön a kutya szemébe vagy orrába.

Ha nem jól tűri a kutyusod, hogy kölni fújsz a testére, akkor alternatívaként fújd a hajkefére és fésüld át

Előkészületek: Mielőtt alkalmaznád a kutya parfümöt, fontos, hogy előkészítsd a kutyát. Fürdesd meg és szárítsd meg alaposan, hogy a kutya tiszta legyen. Ügyelj arra, hogy a szőr ne legyen összegubancolva, mert a parfüm hatékonyabban tapad majd a tiszta szőrhöz.

Figyelj a reakcióra: Miután felvitted a kutya parfümöt, figyeld meg a kutyád reakcióját. Ha bármilyen irritációt vagy allergiás tünetet észlelsz, például viszketést vagy bőrpírt, azonnal távolítsd el a parfümöt, és konzultálj állatorvosoddal.

Összetétel: Aloe Vera, Vitamin E and Pro-vitamin B5

Fontos megjegyezni, hogy a kutya illata természetes és fontos kommunikációs eszköz lehet más kutyák és állatok számára, ezért a kutya parfümök használatakor ügyelni kell az óvatosságra, és csak olyan termékeket kell használni, amelyek kifejezetten kutya bőrére és szőrére készültek. Ne feledd, hogy a kutya parfüm használata nem helyettesítheti a rendszeres fürdetést és a szőrápolást. Fontos, hogy a kutyádat rendszeresen tisztán és ápoltan tartsd, és csak alkalmanként használd a parfümöt a kellemes illat érdekében.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13