Nyulas táppal bővült az Ambrosia tápcsalád, kistestű kutyáknak

Az Ambrosia tápok nemrég történt bevezetésüket követően igen hamar rendkívül népszerűvé váltak vevőink körében, a márka legtöbb új vásárlója visszatérő vevővé vált, ami nem is csoda, ha figyelembe vesszük, hogy egy ultra prémium minőségű tápcsaládról van szó, amelyet nagyon kedvező árcédulával kínálunk. Az ár/érték arány tényleg kiváló!

A minőséget illetően érdemes elolvasni megtekinteni a termékleírásokat, no meg a beérkezett számos pozitív vásárlói értékelést...

És most a tápcsalád egy új taggal bővült, méghozzá az izgalmas ízvilágú Ambrosia Dog Adult Mini GF Fresh Salmon & Rabbit kutyatáppal. Ez a kistestű kutyáknak készült lazacos és nyúlhúsos táp 60%-os hústartalommal bír, miközben a többi összetevő is igen különleges, pl. édesburgonya, spenót, brokkoli, vörösáfonya, feketeáfonya, mediterrán gyógynövények és hasonlók. Apró tápszemcse mérettel, a pici kutyák igényeinek megfelelően.

Ambrosia Dog Adult Mini GF Fresh Salmon & Rabbit kutyatáp

Az Ambrosia gabonamentes hipoallergén kutya- és macskaeledelek válogatott összetevőik révén magas tápértékkel bírnak, ami ellenállhatatlan ízélménnyel és aromával párosul. A természet legjava, könnyen emészthető fehérjékkel, válogatott gyógynövényekkel, zöldségekkel és gyümölcsökkel.

Az ultra prémium kategóriába tartozó Ambrosia eledelek egyik további fontos megkülönböztetője, hogy pre- és probiotikumokat is tartalmaznak, melyek együtt nagyban támogatják az emésztőrendszert és erősítik az immunrendszert.


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13