Miért ajánljuk az Ambrosia kutya- és macskatápokat?

Ambrosia banner kutyával - Grey background

Miért is ajánljuk az Ambrosia állateledelt? Szóval, valójában nem csak mi ajánljuk, hanem aki kipróbálta, azok közül a legtöbben szintén :)

Továbbá azért, mert tényleg jó, így, ha ezzel eteted kedvencedet, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy teljes értékű, ízletes tápot fogyaszt, amely minden számára szükséges tápanyagot tatalmaz. Na és persze, mert az Okosgazdi webáruház kínálatában elérhető Ambrosia tápok ár/érték arányban is rendkívül kedvezőek, így pénztárcakímélő megoldást jelentenek, ha nem akarsz kompromisszumot kötni a minőség terén. 

És miért is ennyire jók az Ambrosia tápok?

Pár szóban, talán így jellemezhetnénk ---> Megfelelő energia, mobilitás és vitalitás az Ambrosiával!

De lássuk részletesebben, először is a legfőbb termékelőnyöket:

 • Gabonamentes hipoallergén formula természetes összetevőkkel: Az Ambrosia termékek egyáltalán nem tartalmaznak gabonát, még rizst sem. Gluténmentes eledelek, amelyekben a szénhidrátforrást a zöldségek és gyümölcsök biztosítják.
 • Ízületek egészsége és mobilitása: Kedvencünk ízületeinek és porcainak egészsége, működésük támogatása kiemelten fontos. Az Ambrosia tápok hozzáadott kondroitint és glükózamint tartalmaznak. Ezen létfontosságú összetevők, ízületettámogató tulajdonságaikról ismertek. Add meg kedvencednek a szabadságot, hogy könnyedén mozogjon, és élvezze az aktív és lendületes életmódot.
 • Szív és az agy egészsége: A taurin és az L-karnitin létfontosságú tápanyagok, amelyek teljesítményfokozó, kitartást növelő, fogyásösztönző, egyben agy- és szívműködést segítő, az érrendszert erősítő hatásukról ismertek, ezért minden aktív és egészséges kutya étrendjében szerepelniük kell. Állatorvosok által bevizsgált és jóváhagyott formula.
 • Emésztőrendszer egyensúlya: Az optimális bélműködés az általános jólét és a jó közérzet alapja. Ezért az Ambrosia gabonamentes állateledel pre- és probiotikumokat is tartalmaz. Ezek az élő mikroorganizmusok képesek fenntartani a bélrendszer kiegyensúlyozott mikrobiomját, kedvencünk a puffadás jele, érzete nélkül is jólakott lesz. Az Ambrosia tápok kiváló emészthetőségéről, valamint az emésztőrendszerre gyakorolt egyéb pozitív hatásairól számos korábbi vásárlónk is beszámolt.
 • Magas hústartalom, zöldségek gyümölcsök és gyógynövények: Az Ambrosia ultraprémium, gabonamentes állateledelek receptúrái kiváló minőségű és nagy mennyiségű állati fehérjeforrást, valamint növényi rostot tartalmaznak, kedvencünk egészségének megőrzése és jólétének biztosítása céljából.
 • Ízletesség és kellemes illat: E tekintetben elég csak, ha a lenti kommenteket megtekinted :)
 • Francia élelmiszeripari termék: Franciország egyik legmodernebb állateledel gyártó üzemében készül, rendkivül szigorú gyártási szabványok és alapanyag ellenőrzés mellett. E vonatkozásban nyilván a franciák humán és pet élelmezési vonalon meglévő háttértudása sem elhanyagolható.

Gabonamentes hipoallergén Ambrosia formula

Másodszor pedig vizsgáljuk meg a felhasznált alapanyagokat, amelyek igen jelentős része Human Grade (emberi fogyasztásra alkalmas minőségű):

Ahogy arról már volt szó, az Ambrosia gabona- és gluténmentes kutya- és macskaeledelek receptúrái

 • elsőosztályú állati fehérjeforrásokat (részben friss húst és halat, utóbbiból pl. lazacot, pisztrángot),
 • valamint zöldséget, gyümölcsöket
 • és gyógynövényeket tartalmaznak,

kedvencünk egészségének megőrzése és jóléte céljából.

Ezen összetevők jelentős részben Human Grade minőséget képviselnek, amely szintén csak az ultra prémium állateledelekre jellemző.

Ambrosia összetevők 5

Kutyáknak és macskáknak is elérhető?

Igen, jelenleg 3 ízben kapható kutyáknak:

valamint egy izgalmas ízkombinációban (pisztáng + nyúl) macskáknak.

És, hogy kik is ajánlják rajtunk kívül még az Ambrosia tápokat?

Nos, természetesen a márka korábbi vásárlói, mind kis hazánkból, mind pedig a világ egyéb országaiból :)

Az alábbi képen megtekintheted néhány brit vásárló és kedvencének értékítéletét az Ambrosia kutyatápokról:

A brit vásárlók véleménye az Ambrosia tápról

A lenti képen pedig Néró és falkája, valamint gazdijának véleményét tekintheted meg az Ambrosiáról. De természetesen ezeken kívül is számos további pozitív vásárlói véleményt érhetsz el az Ambrosia tápok oldalain, valamint a közösségi médiában. Ezek megerősítik a termékbemutatókban olvashatókat, amelyek közül is külön kiemelnénk a táp

 • rendkívüli ízletességét,
 • valamint az emésztőrendszerre gyakorolt pozitív hatásait.

Néró és faljája


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13