Flatazor Prestige új köntösben - Bevezető árkedvezménnyel mutatkoznak be a megújult Pro-Nutrition Prestige eledelek

Prestige slide

Új névvel és külsővel, de a korábban megszokott magas minőséggel mutatkozik be a Pro-Nutrition Prestige termékcsalád, melyet korábban Flatazor Prestige néven ismerhettetek. A megújult Pro-Nutrition Prestige tápok ízvilágát már a sertéshús és a sertészsír határozza meg, mely összetevőket sokéves kutatásuk szerint a kutyák kifejezetten szeretnek. Az új tápsor továbbá részben hidrolizált fehérjével készül, mely eljárásnak köszönhetően az eledel jóval könnyebben emészhető, a különböző allergiás reakciók megjelenésének esélye pedig csökken. Az egészségvédelem jegyében a Pro-Nutrition Prestige tápok a korábban megszokott probiotikumok mellett már prebiotikumokat is tartalmaznak.


A megújult Pro-Nutrition kutyatápokhoz most egy márkabevezető akcióval is szeretnénk kedveskedni. Időszakos árakciónk keretében minden kis zsákos (3 kg) Pro-Nutrition Prestige kutyatápot most 30% árkedvezménnyel kínálunk.


Mit nyújtanak a Pro-Nutrition Prestige kutya- és macskatápok?

  • Kizárólag természetes forrásból származó, magas minőséget képviselő hozzávalókból készülnek.
  • Exkluzív, szabadalmaztatott, ún. Enterococcus faecium probiotikumokat, élő mikroorganizmusokat tartalmaznak, az egészséges emésztés támogatásáért.
  • Innovatív ún. hidegkeverési eljárásuk révén a Pro-Nutrition tápok vitamintartalma magasabb, mint a legtöbb hagyományos eljárással készült tápé.
  • Olyan biogiailag aktív, tengeri eredetű összetevőket - így Omega 3 zsírsavakat, aminosavakat és biopeptideket - tartalmaznak, amelyek nagyban hozzájárulnak kutyánk egészségének és optimális táplálási egyensúlyának biztosításában.
  • Kutya testméretéhez, korához, valamint egyéb jellemzőjéhez igazított optimális szemcseméret (illetve állag), ami hozzájárul az ínyek és a fogak egészségének megőrzéséhez, valamint szintén segít a megőrízni a kutya optimális testsúlyát, mivel előbb jelentkezik nála a jóllakottság érzet.

Kistestű kutyáknak

Prestige Mini


Közepes (~ normál) testméretű kutyáknak

Teljesértékű Pro-Nutrition Prestige szárazeledelek normál testméretű kutyafajták részére 3, 12 és 15 kg-os kiszerelésekben. Kedvezményes 2 x 12 kg-os és 2 x 15 kg-os ajánlatot is találsz webáruházunkban.

Névtelen terv (1)

  • Pro-Nutrition Prestige Puppy Medium Pork ---> Normál testméretű kölyköknek és szuka kutyáknak a vemhesség végén, vagy a szoptatás alatt. Magasabb energiatartalommal, valamint természetes antioxidánsokat tartalmaz, ami elősegíti a könnyebb emésztést és a kölyökkutyák immunrendszerét is erősíti.
  • Pro-Nutrition Prestige Adult Medium Pork ---> Teljesértékű eledel normál testméretű kutyafajták felnőtt egyedeinek.
  • Pro-Nutrition Prestige Adult 7+ Medium Pork ---> Teljesértékű eledel normál testméretű kutyafajták idősebb egyedeinek adekvált táplálására. Optimalis fehérjebevitelt biztosít, ami segíti az izomtömeg fenntartását a máj és a vesék túlterhelése nélkül. A hozzáadott sörélesztő megfelelően szabályozza az emésztési folyamatokat.

Teljesértékű Pro-Nutrition Prestige szárazeledelek normál testméretű kutyafajták részére, speciális igények esetén (hízási hajlam, bőr- és szőrproblémák, tápérzékenység, magasabb aktivitás). 3, 12 és 15 kg-os kiszerelésekben. Ajánljuk figyelmedbe kedvezményes 2 x 12 kg-os és 2 x 15 kg-os ajánlatainkat.

Névtelen terv (2)


Nagytestű kutyáknak

Ezen nagytestű fajtáknak készült eledelek közös jellemzője, hogy az eledelhez hozzáadott kondroitin és glükozamin hozzájárul a megfelelő csontozat és egészséges porcok kialakulásához, illetve megőrzéséhez. Szintén közös jellemző az átlagosnál nagyobb krokettméret, ami biztosítja az ideális rágást és segít megelőzni egyes emésztési problémákat. Ezen tápok 3 és 15 kg-os kiszerelésekben érhetőek, de 2 x 15 kg-os kedvezményes ajánlatot is találsz kínálatunkban.

Névtelen terv (3)

  • Pro-Nutrition Prestige Puppy Maxi Pork ---> Növekedésben lévő nagy testméretű kutyafajták részére. Az eledel összetevői és formája, állaga révén hozzájárul, hogy a fejlődésben lévő kutya csontozata és emésztő rendszere megfelelően fejlődjön ki. Magasabb energiatartalommal.
  • Pro-Nutrition Prestige Adult Maxi Pork ---> Teljesértékű szárazeledel nagy testméretű kutyafajták számára.

Macskáknak

Pro-Nutrition Prestige normál macskaeledelek:

Névtelen terv (6)


Pro-Nutrition Prestige macskaeledelek ivartalanított macskáknak:

Névtelen másolata (1)


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13