Flatazor Prestige tápok - Most extra töltősúly a zsákban!

Időszakos rendkívüli akciónk keretében egyes Flatazor tápok esetében a 15 kg-os zsák áráért most 18 kg-ot kapsz a készlet erejéig. Ingyenes szállítással, következő munkanapi kézbesítéssel küldjük.

Flatazor extra töltősúly

Extra töltősúlyos tápok:

Flatazor Prestige extra töltősúlyos zsákok

A Flatazor egy kutya- és macskaeledeleket gyártó francia családi vállalkozás Bretagne-ból, amely mélyen elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. A Flatazor kutyatápokban minden megtalálható, amire csak szükséges lehet kedvencednek. Kortól, egészségtől és érzékenységtől függetlenül!

  • Kizárólag természetes forrásból származó, magas minőséget képviselő hozzávalókból készülnek.
  • Exkluzív, szabadalmaztatott, ún. Enterococcus faecium probiotikumokat, élő mikroorganizmusokat tartalmaznak, az egészséges emésztés támogatásáért.
  • Innovatív ún. hidegkeverési eljárásuk révén a Flatazor tápok vitamintartalma magasabb, mint a legtöbb hagyományos eljárással készült tápé.
  • Olyan biogiailag aktív, tengeri eredetű összetevőket - így Omega 3 zsírsavakat, aminosavakat és biopeptideket - tartalmaznak, amelyek nagyban hozzájárulnak kutyánk egészségének és optimális táplálási egyensúlyának biztosításában.
  • Kutya testméretéhez, korához, valamint egyéb jellemzőjéhez igazított optimális szemcseméret (illetve állag), ami hozzájárul az ínyek és a fogak egészségének megőrzéséhez, valamint szintén segít a megőrizni a kutya optimális testsúlyát, mivel előbb jelentkezik nála a jóllakottság érzet.

Fenti tápok a kutyáknak készült Flatazor Prestige tápcsaládba tartoznak. Ajánljuk még figyelmedbe a többi Flatazor kutyatápcsaládot is:


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13