JBL TerraVit fluid folyékony multivit.terráriumi állatoknak

3 590Ft
JBL TerraVit Fluid Multivitamin terráriumi állatok - pl. teknősök, kaméleonok stb. - részére.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Használati utasítás

A JBL TerraVit fluid a kétéltűek és hüllők igényeihez igazított speciális multivitamin folyékony formában. Használhatjuk ivóvízhez, fürdővízhez vagy olyan ételhez keverve, ahol por formájú vitamint a rossz tapadás miatt nem tudunk alkalmazni. Egy speciális lecitines emulziós eljárásnak köszönhetően a vitaminok a vízben sokáig stabilak és hozzáférhetőek maradnak.

A JBL TerraVit fluid biztosítja a terráriumi állatok egészséges tartását, véd a hiánybetegségektől, segíti az egészséges növekedést, javítja az étvágyat és támogatja a természetes vedlési folyamatot.

Felhasználás

Használat előtt erőteljesen rázzuk fel! Adagoljuk az ételhez és/vagy az ivóvízhez. Egyes eleségeknél, pl. rovaroknál, ahol nehéz lenne az adagolás, használjunk TerraVit Pulver vitamint.

Hüllőknél javasolt, hogy a vitaminból a medence vizébe is tegyünk. Adagolás: általában 10-20 csepp 100 g eleséghez, 10-20 csepp 100 ml ivóvízhez, 2-5 csepp a medencébe 10 literenként.Fontos:A terráriumi állatok alapeleségében a D3 vitamin nagyobb mennyiségben van jelen, ezért a JBL TerraVit fluid táplálékkiegészítőt csak a napi adag 20%-áig szabad alkalmazni.

Ez vonatkozik minden alapeleségre, amelynek szárazanyag tartalma min. 88%.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13