Sera Reptilin Vitamin

Sera Reptilin Vitamin

2 590Ft
Betöltés alatt...
A Sera Reptilin Vitamin egy kiváló minőségű folyékony táplálékadalék hüllők kiegészítő vitaminellátására. A szárazföldi- és víziteknősökün kívül gyíkok, kígyók és más hüllők számára is alkalmas.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A legtöbb terráriumi állat nem kap elgendő napfényt ahhoz, hogy az alapvető A-vitamint és D-vitamint saját maga állítsa elő. A Sera Reptilin Vitamin életfontosságú vitaminokat tartalmaz a hüllők számára értékesíthető formában. Rendszeres, heti használattal megbízhatóan megakadályozza a hiánybetegségeket, mint a páncélpuhulás, csontgyengeség (rachitis) és az A-vitamin hiányából eredő szembetegségeket. A színeket is egészségesen tartja, és aktívabb lesz tőle állat. 

Használati útmutató:
Használat előtt rázza fel! Eledelre cseppentve adagolható hetente. Friss takarmányra csepegtetve: 1 csepp per 10 gramm eledel. Száraz eleségre csepegtetve: 3 csepp per 10 g eledel. Vízi teknősök vizébe keverve vitamin hiány, leromlott egészségi állapot esetén kúra szerűen akár naponta is adható.

Összetétel: víz, vitamin keverék

Vitaminok és provitaminok: A-vitamin 1.000.000, B1-vitamin 350, B2-vitamin 1.000, B6-vitamin 600, B12-vitamin 4, C-vitamin 7.500, D3-vitamin 100.000, E-vitamin 1.000, K-vitamin 30, biotin 20, kalcium-D-pantotenát 2.000, folsav 160, nikotinamid 6.000

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13