Repti Planet Calcium - Kiegészítő takarmány hüllők részére

Repti Planet Calcium - Kiegészítő takarmány hüllők részére

1 390Ft
Betöltés alatt...
Repti Planet Calcium - Kiegészítő takarmány hüllők részére egy finom por állagú étrendkiegészítő kalciumból. A kalciumpor egy 100% -ban természetes kiegészítő, amelyet nem szabad túladagolni. Túlzott adagolása az állat számára kellemetlen lehet. A legtöbb hüllő és kétéltű képes felszívni a kalciumot az élelmiszerekből, feltéve, hogy biztosított a D3-vitamin ellátás is, ezért szükséges fényforrást biztosítani UVB-sugárzással, amely biztosítja a D3 szintézisét. Ajánlott egyéb vitamin- és ásványianyag-kiegészítő takarmányok, valamint kalcium felhasználása.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Összetétel: Kalcium-karbonát.

Táplálkozási utasítások: Megszórjuk a termékkel a növényevő hüllők táplálékát, valamint a takarmány rovarokat, amelyeket egy dobozban helyezünk, amelyet összerázunk, hogy a rovarok bevonódjanak a porral. Felbontás után száraz, hűvös helyen tárolandó.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13