2 vélemény alapján

Trixie Kimy összecsukható cicabarlang, kutyaház tároló rekesszel

18 390Ft
Ingyenes kiszállítás
Betöltés alatt...
Trixie Kimy Cave odú, fekhely kistestű kutyáknak és nagytestű cicáknak, megfordítható, plüss borítású párnával, mely kímélő 40 fokos programmal mosható. Az odú teljesen összecsukható, szövet borítású. A párnázott tető levehető, a tároló rekesszel együtt, így az odú teljesen kinyitható, teherbírása 20 kg.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Kiegészítő felszerelés macskáknak.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


    Vendég (#2975E6)  -  2024. 02. 16. 09:37

    Igazán rakhatak volna bele legalább egy 5 cm-es szivacsot nem csak egy párnahuzat szerű rongyot... Vehetem bele külön szivacsot majd amit adtak ehhez a házikóhoz vihettem el varrónőhöz és tölthettem bele, hogy ne a kemény semmin feküdjön. Ennyi pénzért... így már lassan 25-be fáj...
    De tényleg nagyon masszív és szerintem nagyon tartós lesz. Eddig évente kellett vennem új fekhelyet, de szerintem ez nagyon sokáig bírni fogja. Főleg, hogy az a huzat mosható. -2 csillag a plusz munkáért amire nem számítottam mivel-megfordítható, plüss borítású párnával, mely kímélő 40 fokos programmal mosható- írták... Ezt igen gyorsan töröljék a leírásból mielőtt más is bedől neki.

    Vendég (#25B232)  -  2023. 08. 28. 06:53

    Nagyon masszív és stabil, könnyen összerakható. Lakásban tartott kutyusomnak vásároltam, mert nagyon-nagyon fél a vihartól. Mindent kipróbáltam már, semmi nem segített. Bízom benne, hogy megfelelő menedékre talál a "házikóban".

Utoljára módosítva: 2024.02.13