JBL ProNovo Bel Flakes S lemezes alapeleség

1 190Ft
Betöltés alatt...
A JBL ProNovo Bel Flakes S egy lemezes alapeleség nano-akváriumban tartott halak részére. A JBL által kifejezetten a kis akváriumok számára kifejlesztett Nano-sorozat a nano-akváriumok szükségleteihez igazodik, és lehetővé teszi a bennlakó halak szakszerű és fajnak megfelelő ellátását.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Habár a kis akváriumokban ugyanolyan biológiai törvényszerűségek érvényesek, mint a nagyobbakban, gondozásuk mégis különös figyelmet igényel. A kis vízmennyiség miatt nagyon gyorsan felborulhat az egyensúly, ezt a JBL nano-sorozat speciális vízkezelő szereinek és táplálék-fajtáinak segítségével el lehet kerülni.

A JBL NanoBel kíméletes eljárással készült magas tápértékű mini-lemezkék keveréke.

A lemezkék egy része lassan lesüllyed, egy része pedig a víz felszínén úszik, ezért minden vízrétegben élő hal megfelelően tud táplálkozni. A fontos összetevők kiegyensúlyozott kombinációja fehérjékből, zsírokból, szénhidrátokból, létfontosságú ásványi sókból és vitaminokból egészséges növekedést és megnövekedett ellenálló-képességet biztosít. Az apró lemezeket a halak a szívesen fogyasztják, mert a darabkák formája megfelelő.

Etetési javaslat: naponta két-három alkalommal annyi eleséget adjunk a halaknak, amennyit néhány perc alatt meg tudnak enni.

Összetétel: hal és halszármazékok, gabonák, kagylók és rákfélék, növényi származékok, zöldségek, növényi fehérjekivonatok, élesztő, tojás és tojásszármazékok, algák

Adalékanyagok: színezékek, E 306 antioxidáns (természetes E-vitamin kivonat)

Vitamintartalom 1000 g-ban: A 25000 i.E., D3: 2500 i.E., E: 330 mg, C (stabil): 400 mg, Inozit: 750 mg

Minőségi elemzés: fehérje 43%, zsírtartalom 8,3%, nyersrost 1,9%, nyers hamu 8,1%

Térfogat: 0,06 l

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13