1 vélemény alapján

HoliSnacks szárított bikacsök

3 239Ft
Betöltés alatt...
A HoliSnacks bikacsök kiadós, ízletes hosszan tartó és erőteljes csemege kicsiknek és nagyoknak. Könnyen emészthető, és nagymértékben hozzájárul a szájhigiéniához. Tisztítja a fogakat, erősíti a rágóizmokat, masszírozza a fogínyt. Alacsony kalória és magas protein tartalma matt kitűnő snack túlsúlyos kutyák számára is.100% -ban természetes hús, színezéket és tartósítószereket nem tartalmaz. Minden korosztályú és méretű kutyának adható.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Holisnacks

Összetevők: 100% bikacsök

Garantált beltartalom: Nyersfehérje: 93,80%, Nyerszsír: 1,10%, Nyershamu: 1,90%, Nyersrost: 1,10%, Nedvesség: 2,10%(számítások alapján).

Kiegészítő táplálék, nem teljesértékű takarmány. 

Kiszerelés: 1 db

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

Eltarthatóság: Minősége a gyártástól számított 12 hónapig garantált, lejárati idő a csomagoláson feltüntetve.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#1033A5)  -  2021. 09. 05. 14:27

    Most rendelek másodjára. Egy kb 14kg-os terrier keverék kutyám van, kb 1 éves. Nagyon szereti ezt a fajtát. Jó kemény, számára kellemes illatú, minden szabad idejét amit nem sétával, játékkal, alvással tölt teljesen leköti. Nem a legolcsóbb termék, de kb 3 napig kitart.
    Nagyon megvagyunk elégedve vele. Én is és a kutyusom is.

Utoljára módosítva: 2024.02.13