Greenman FreshAqua

3 290Ft
Betöltés alatt...

A Greenman FreshAqua egy természetes, élőflórás koncentrátum az akváriumi életközösség egészségéért. A Greenman FreshAqua koncentráltan tartalmaz, jótékony hatású, élő, Greenman mikroorganizmusokat, amelyek a vízbe kerülő szerves anyagokat, szennyeződéseket feldolgozva javítják a víz minőségét és visszaszorítják az algaképződést. Egészséges környezetet hoznak létre és fenntartják a biológiai egyensúlyi állapotot.

Greenman akváriumkezelő termékcsalád többi terméke:

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Greenman FreshAqua, egy természetes, vegyszermentes termék

Folyékony, élő, koncentrált multimikrobiális készítmény, melynek összetevői természetes eredetűek. Vegyszerektől, mesterséges adalékoktól mentes készítmény. Genetikailag módosított szervezetektől mentes. Biológiai gyártási eljárással, szigorú higiéniai irányelvek és minőségi előírások alapján készült.

A Greenman  FreshAqua hatása:

 • Elősegíti és gyorsítja az akvárium öntisztuló képességének kialakítását és fenntartását.
 • A különböző eredetű szerves anyagokat, szennyeződéseket lebontja, feltárja, ezáltal visszaszorítja az algásodást.
 • Meghosszabbítja a szűrő élettartamát, stabilizálja a pH-t és kevesebb vízcserét eredményez.
 • A készítményben lévő finom szemcséjű zeolit por leülepszik az akvárium aljára, viszont életteret biztosít a készítmény hasznos mikrobáinak.
 • Helyreállítja és fenntartja a vízi életközösség ökológiai egyensúlyát.
 • Támogatja a víz tisztaságának fenntartását.
 • Segíti a vízi növényzet és állatvilág egészségének fenntartását.

A Greenman FreshAqua összetevői:

Víz, jótékony hatású Greenman mikroorganizmusok és természetes kőzetliszt (zeolit por).

Adagolási útmutató:

Halakat és növényeket tartalmazó élő rendszerbe!

Új akváriumnál: Frissen telepített akváriumban vagy közvetlen vízcsere után nem javasoljuk a készítmény használatát. Pár hét után, mikor látja, hogy kezdi elveszíteni az akvárium a kristálytisztaságát, akkor:

 • 10 ml 100 liter édesvízhez,
 • 20 ml 100 liter tengervízhez.

Meglévő akváriumok heti ápolása: 5 ml / 100 l édesvízhez, 10 ml / 100 l tengervízhez.

Kiszerelés: 250 ml, újrahasznosított flakonban


A Greenman szakembereinek cikke ---> Segítség kezdő akvaristáknak

Csodálatos akváriumi növények


Vásárlói vélemények a Greenman FreshAqua termékről:

 • László: László vagyok, Fejér megyében lakom. 240 l-es akváriumom gondozásában nagy segítséget nyújt a Greenman AquaStone akváriumi vízkezelő és FreshAqua akvárium ápolószer! Az eredmény kiváló, folyamatosan használni fogom! Szintén kipróbáltam a kerti tóba a Greenman Pond készítményt, jó eredménnyel! Üdvözlettel: László
 • Seres Szilvia: Nagyon szép az akváriumunk tőle. Nagyon szépen köszönöm, még rendelek, ha ez elfogy 😉 Meg vagyok elégedve a termékkel!
 • Nagy Zoltán: Csodás lett az akvárium vize 2 nap alatt. Köszönöm!
 • Palócz Rózsa Szivia: Igazolhatom! Karácsony előtt már mindig teljes pucolást kíván az akvàriumunk. Tettem egy próbát a termèkükkel és olyan mintha nemrég cseréltem volna vizet. Szuper termék! Köszönöm
 • Nagy Zoltán: A Greenman FreshAqua adalékot beleöntöttem az akvárium vizébe, amitől elsőre zavaros lett majd másnapra gyönyörű tisztává vált. Mindenkinek ajánlom, Zoltán.
 • Kohulák Ferencné: Az egész család meg van elégedve a termékkel. Nekünk a kicsi tavunkból kiszedett aranyhalak vannak az akváriumban, mert nem tudjuk máshol teleltetni. Azt hittük, hogy másnaponta kell cserélni a vizet, de a terméketeknek köszönhetően ez egy hétre nyúlt. Szépen leülepszik a víz és nem algásodik! Köszönjük!
 • Makovics Zoltán: Az önöktől rendelt termék, amit az akváriumi üveg és aljzat algásodása miatt rendeltem eddig teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak! Az akváriumom újraindítása az önöktől vásárolt adalékon feltüntetettek szerint történt, 4 hét elteltével is kristály tiszta a víz, illetve alga nyomát sem tapasztalni, se az üvegen se az aljzaton!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13