Greenman AquaStone élőflórás akváriumi vízkezelő természetes kőzet hordozón

3 890Ft
Betöltés alatt...

A Greenman AquaStone élő, jótékony hatású, Greenman mikroorganizmusokat tartalmaz természetes kőzet hordozón, különleges eljárással megtelepítve. Ezen organizmusok javítják a víz minőségét, visszaszorítják az algaképződést, egészséges környezetet hoznak létre és fenntartják a biológiai egyensúlyi állapotot. Az üledékes eredetű, természetes, porózus kőzet kiváló élőhelyet biztosít a készítmény mikróbáinak, így kifejezetten az akvárium alján lévő szerves üledéket tudják megcélozni és az abban lévő, zavarosodást okozó, feldúsult szerves anyagokat lebontani. A Greenman AquaStone akváriumi vízkezelő a Greenman akváriumkezelő termékcsalád tagja. Alkalmazása a leghatékonyabb a Greenman FreshAqua készítménnyel együtt használva.

Greenman akváriumkezelő termékcsalád többi terméke:

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Termékinformációk a Greenman AquaStone-ról:

  • Kőzetdarálék, valamint élő, multimikrobiális készítmény, melynek összetevői természetes eredetűek.
  • Édes-savanyú, sajátos szagú készítmény.
  • Vegyszerektől, mesterséges adalékoktól és genetikailag módosított szervezetektől mentes.

A Greenman AquaStone összetevői: 

Természetes eredetű, jótékony hatású Greenman mikroorganizmusok és természetes, üledékes eredetű kőzet.

Adagolási útmutató:

A termék használatra kész, nem kell átmosni az akváriumba helyezés előtt és a halakat, növényeket sem szükséges eltávolítani.

Halakat és növényeket tartalmazó élő rendszerbe. Kb. 50 gramm (doboz 1/4-e)  50-100 liter vízhez. Frissen telepített akváriumban vagy közvetlen vízcsere után nem javasoljuk a készítmény használatát.

Kiszerelés: 200 gramm


A Greenman szakembereinek cikke ---> Segítség kezdő akvaristáknak

Csodálatos akváriumi növények


Vásárlói vélemények a termékről:

  • Budai Zsoltné: A kolléganőm ajánlotta a terméket és nagyon elégedett vagyok vele! Tisztább víz és kevesebb algásodást tapasztaltunk halainak 🐟 -nal! Bátran merrem ajánlani a terméket!
  • Rozgonyi László: Egy honapos használat alatt, az akvárium vize szemmel lathatoan tisztább lett es a halak is mintha aktivabbak lennének. Mar varom, hogy kipróbáljam kerti tóba is a terméküket.
  • Kovács Marton: Greenman Fresh Aqua-val kezelve, Aqua Stone a külső szűrőben. 😀👍 Tegnap még sárgás volt a víz a szertől, ma meg tükörtiszta. Jó anyag gratulálok nektek. 👍
  • Palócz Rózsa Szilvia: Még mindig szép a víz, nem zavarosodik, csodás. Novemberben kezeltem a termékkel. Novemberberre már algásodott, mint minden évben és nem volt kristálytiszta a víz, karácsony előtt általában pucolnom kellett minden évben 3/4 rész vízcserével stb. De most nem kellett és továbbra is szép tiszta. Persze a szűrő mindig ki van tisztítva, így az rásegít. Ez a szer valahogy “élővé” és kristálytisztává teszi a vizet. Ha véletlenül kicsit több hamit kapnak a halak (gyerekeknél ez előfordul), akkor sincs gond, mert ez a termék teljesen rendben tartja a vizet. Köszönöm Greenman.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13