FitActive Hypoallergenic Denta-Sticks Immunity Cranberry & Curcuma - Immunerősítő és fogtisztító rágórudak

A FitActive Hypoallergenic Denta-Sticks Immunity Cranberry & Curcuma ízletes rágórudak jelentősen csökkenthetik a fogkőképződést, tisztítják a nehezen elérhető fogakat, így hozzájárulnak a fogíny egészségéhez. Vitaminos és gyógynövényes összetételük (áfonya és kurkuma) révén pedig támogatják kutyánk immunrendszerének fenntartását. Napi szájápolás és immunerősítés egyben. Kis-, közepes- és nagytestű kutyáknak megfelelő méretben is elérhető.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Már megjelent a rossz szájszag? A szájhigiénia kedvenceinknél is kiemelten fontos! Az elfogyasztott táp részecskéiből és a szájban normálisan is megtalálható baktériumokból a fogíny mentén felrakódás, vagyis plakk képződik. Amennyiben ezt a plakkot nem távolítjuk el, belőle a nyálban található ásványi anyagok lerakódásával fogkő képződhet. A fogkő irritálja az ínyt, aminek következménye a fogíny gyulladása lesz. Kezdetben ezt az íny szélének kivörösödése jelzi, amelyet rossz szájszag kísér.

Nem mindegy mivel ápolod kedvenced fogait! A magyar Panzi által gyártott termékek sorában megtalálhatod a különböző FitActive Dental Care "Dentastix" rágórudakat is, amelyek jó ízük okán egyben igen nagy népszerűségnek örvendenek a hazai kutyák körében :)

FitActive Dentastix rágórudak kutyáknak a szájhigiéniáért

Részletes termékinformációk

A FitActive Hypoallergenic Denta-Sticks Immunity Cranberry & Curcuma rendszeres rágása - rágás általi fogtisztítás - csökkenti kutyája fogkő lerakódásának mértékét. Vitaminok és hasznos gyógynövények, így áfonya és kurkuma hozzáadásával készült jutifalat, amely összetétele révén támogatja kutyánk immunrendszerét is.

Speciális kialakítású, csillag alakú rudak a fogkő- és lepedékképződés visszaszorításáért, a maximális tisztító hatásért. 

Ízletes, alacsony zsírtartalmú, hozzáadott cukor és mesterséges színezékanyag és aroma nélkül készül.

Ezekkel a különleges harapnivalókkal igazán könnyen jutalmazhatjuk, ajándékozhatjuk kedvencünket, buzdítva őt a tanulásra. A nevelés, vagy kiképzés hatékonyságát igen erősen fokozza, ha az kutyát megfelelően motiváljuk, a feladatok elvégzése után pedig a számára legnagyobb örömet nyújtó falatokkal díjazzuk.

A kutyák rendkívül aktívan használják a szájukat, ezért nagyon fontos fontoss fogaik és fogínyük egészsége ahhoz, hogy a legjobb formájukat adhassák. Mégis ötből négy, háromévesnél idősebb kutya ínybetegségben szenved, ami lelassíthatja kedvencünket, sőt állatorvosi kezelést is igényelhet.

A FitActive Hypoallergenic Denta-Sticks Immunity Cranberry & Curcuma egy kiegészítő állateledelnek minősül, nem teljesértékű táplálék. A kutya megfelelő és kiegyensúlyozott táplálása elengedhetetlenül fontos annak egészsége szempontjából.

Etetési útmutató:

  • Nagytestű kutyáknak (pl. németjuhász): 1 rágórúd naponta. 
  • Fogváltás előtt álló kölyökkutyák számára nem ajánlott, 4 hónapnál fiatalabb kölyöknek nem adható.
  • Felbontás után 14 napon belül felhasználandó. 
  • Ne feledkezz meg friss ivóvizet biztosítani kedvenced számára.

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13