Equistro Excell E Powder

13 000Ft
Az Excell E több olyan alkotóelemet tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek az izomsejtek megfelelő működéséhez. Sportlovaknak teljesítmény növelésére, míg tenyészkancáknak az egészséges petefészek-működés és peteérés biztosítására használható. Csikóknak születés után javasolt fehérizom betegség kialakulásának megelőzésére.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Az Equistro egyedülálló a minőségi táplálkozási megoldások iránti törekvésében. Segít az állatgyógyászatnak és a ló tulajdonosoknak abban ami tegnap még lehetetlen volt, hogy megértsék ezt a nemes állatot. A márka termékeit használva biztos lehet abban, hogy a ló a szükséges tápanyagokat olyan formában kapja meg, amely biológiailag összhangban van saját fiziológiájával, ezáltal kihasználva saját genetikai potenciálját a sikerhez.

equistro min

Az Equistro termékek takarmányadalékok, kiegészítők, szuperkoncentrátumok vagy külsőleg használandó termékek. Az igencsak széles termékpalettában az alábbi kategóriák szerint találhatunk termékeket:

EQUISTRO® IPALIGO®
A legtöbb takarmánykiegészítő a nyomelemeket szervetlen, ásványi formában tartalmazza (klorid, szulfát, oxid, stb.), amelyek változó hatékonysággal és nem kiszámíthatóan szívódnak fel. Az ilyen készítmények értékesülése ennek folytán nem megfelelő és csak hosszan tartó adagolás esetén segítik a szervezet ásványi anyag forgalmát. Bizonyos helyzetekben (tréning, versenyek, vemhesség és laktáció) a lovak nyom-, és mikroelem szükségletei megnövekednek. Az EQUISTRO® által szabadalmaztatott IPALIGO® előnye a versenytársakkal szemben hogy a szerves kelát formában tartalmazza a nyomelemeket, ami hatékonyabb felszívódást eredményez és emiatt nagymértékben javul az EQUISTRO® készítmények biológiai hasznosulása.

Részletes termékinformációk

Összetétel: dextróz, magnézium-oxid 1,2%. Adalékanyagok/kg: nyomelemek: szelén (szerves eredetű Sacharomyces cerevisae CNCM I-3060 – szelén inaktivált élesztő eredetű szelén) (E3b8.10) 23 mg. Aminosavak és sóik: L-lizin monohidroklorid (3.2.3.) 89720 mg. Vitaminok és provitaminok: E-vitamin /racemát alfa-tokoferil-acetát (3a700) 45 000 NE

Beltartalom:

  • nyershamu 14,7%
  • oldhatatlan hamu 12%
  • nedvesség 10%
  • nyersfehérje 6%
  • nyerszsír 4%
  • nyersrost 1,5%
  • nátrium 1%
  • magnézium 0,6%

Adagolás: 50 g naponta. Takarmánnyal keverhető.

Kiszerelés:

  • 1000 g-os doboz mérőpohárral 
  • 3000 g-os vödör mérőpohárral

A KÉSZÍTMÉNY NEM TARTALMAZ DOPPINGLISTÁS ALKOTÓELEMET.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13