Equimins Cooked Linseed - Főzött, őrölt lenmag lovaknak

Equimins Cooked Linseed - Főzött, őrölt lenmag lovaknak

A Equimind Cooked Linseed (főzött, őrölt lenmag) lovaknak készítmény gazdag forrása az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, gazdag A, B, C, D és E vitaminban. Kedvező hatással van a bőrre és a szőrzetre is. Telítetlen zsírsav tartalma kedvező hatással van a bőrre és a szőrzetre is. Folyamatos etetése látványosan fényes, tömött szőrzetet eredményez. Ez a termékünk ideális kiegészítő bármely ló számára, akár lenmag olaj helyett is, hiszen ennek további előnye a rosttartalma.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Naponta egyszer a táplálékba keverve adja lovának, az emésztésre gyakorolt hatás minimum 12 óra múlva jelentkezik. Fiatal állatok gyulladásos bélnyálkahártyájára is kedvező hatással van, bevonó, síkosító hatása miatt megkönnyíti a bélsárürítést.

Ezt a terméket a gyártó saját Angliai farmjain termeli és aratás után speciális gyártási folyamattal biztosítja, hogy megfelelően emészthető formában kerülhessen a lovak elé. Mivel a termék már főzött lenmagot tartalmaz, biztonsággal etethető, további feldolgozása nem szükséges, mivel a főzés során a lináz enzim már hatástalanítva lett.

(A magban lévő lináz enzim a magban lévő glükozidokból ciánhidrogént szabadít fel áztatás hatására, ami a ló számára mérgező.)

Összetétel: Olajok 39% Fehérje 23% Rost 7% Hamu 4.5% Nedvesség 10%

A lenmag 56% Omega 3 és 6% Omega 6 zsírsavat tartalmaz.

Adagolási javaslat:

  • Pónik és kislovak (145 cm magasságig) számára: naponta 70 gramm
  • Lovak számára: naponta 140 gramm

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C között, fénytől és nedvességtől védve. Használat után lezárandó.

Nem tartalmaz a Jockey Club és FEI szabályai szerint tiltott anyagokat.

Kiszerelés: 3 kg (EH159), 10 kg (EH142) és 20 kg (EH132) / zsákban

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13