Equimins Arnica & Witch Hazel with MSM & Allantoin - Árnika, varázsmogyoró, MSM és allantoin tartalmú gyógyhatású krém lovaknak

Equimins Arnica & Witch Hazel with MSM & Allantoin gyógyhatású krém lovaknak

10 650Ft
KosárbaBetöltés alatt...
Equimins Arnica & Witch Hazel with MSM & Allantoin - Árnika, varázsmogyoró, MSM és allantoin készítménye egy gyógyhatású, egyben nyugtató hatású krém hámsérülésekre, rándulásokra és izomfájdalomra. Elősegíti a gyógyulási folyamatot.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Az árnika, varázsmogyoró, MSM és allantoin krém nyugtató hatással bír a hámsérülésekre, rándulásokra és izomfájdalomra. Csak külsőleg alkalmazható, közvetlenül a sérült vagy problémás felületre kell kenni, de sebbe ne kerüljön. Az árnika vérbőséget okoz a sérült testrészen, így elősegíti a természetes gyógyulási folyamatot.

A varázsmogyoró nagyon hasznos gyógynövény a gyulladt és érzékeny bőrre. Az MSM kiváló tulajdonságokkal bír a bőr gyógyításában, a sejtregenerálódásában és az allantoin olyan fehérje, amely elősegíti a sejtek megújulását és nagyon hatásos az érdes és sérült bőrre.

Tárolása: száraz, hűvös helyen, 10-20 °C közötti hőmérsékleten, fénytől védve.
Használat után lezárandó.

Kiszerelés: 500g (EH 138) tégelyben, 1077/2/2017 NÉBIH ÁTI

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.