Beaphar Dental Powder fogápoló por kutyáknak és macskáknak

6 990Ft
Betöltés alatt...

Fog- és szájhigiéniát javító készítmény kutyáknak és macskáknak. Kiegészítő takarmány lepedék, fogkőképződés és szájszag ellen. A termékben található tengeri moszat közömbösíti a rossz leheletet és támogatja a szervezet természetes szájüreg- és fogtisztító folyamatait.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Beaphar Dental Powder egy 100%-ban természetes, elsősorban barna moszatból készült finom szemcséjű por alakú fogápoló , melynek használata egyszerű.

A barnamoszat közömbösíti a rossz leheletet, és segít más, gyakran előforduló fogproblémákon azáltal, hogy megszűnteti a kiváltó okait, és támogatja a szervezet természetes szájüreg és fogtisztító folyamatait, a lenyelés után is.

A Beaphar Dental Powder természetes és kíméletes kiegészítője lehet a kutyák és a macskák szájápolásának.

Használata: Macskák és 10kg alatti kutyák számára fél mérőkanállal, 10-25kg közötti kutyák számára 1-1,5 mérőkanállal, 25kg feletti testsúlynál 1,5-2 mérőkanálnyi port tegyen a napi eleségre.

Összetevők: Alga (barnamoszat) 100%

Elemzés: Nyersfehérje 8,1%, Nyers olajok és zsírok 1,8%, Nyersrost 4,3%, Nyershamu 27%, Nedvesítőanyag 9,4%, kalcium 1,6%, Foszfor 0,16%, Nátrium 4,3%, Magnezium 0,75%, Kálium 2,5%.

Kapható kiszerelés: 75 g

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13