Beaphar Bio Band - Nyakörv természetes illóolajokkal macskánk egészségéért - Rovarűző hatás

Beaphar Bio Band - Nyakörv természetes illóolajokkal macskánk egészségéért

2 090Ft
Betöltés alatt...

Az eukaliptusz jellegzetes illatának köszönhetően távol tartja a bolhákat, kullancsokat és szúnyogokat, de a benne található cineol nevű aktív anyag is riasztó hatású a rovarokra. Emellett az eukaliptusz antibakteriális, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. A Beaphar bio nyakörv természetes olajok segítségével ápolja kedvenceinket. A nyakörv felhelyezése után ezek az olajok szétterülnek a bőrön és a bundában. Folyamatos használata frissítő és higiénikus hatású, emellett segít a külső élősködők távol tartásában is. Az irritált bőrt nyugtatja, csökkenti a viszketést, vakaródzást. Az olajok repellens hatását a régóta fennálló használat és a tapasztalatok igazolják. Hatását 4 hónapon keresztül fejti ki.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Összetevők: csombormentaolaj, eukaliptuszolaj. Tartalmaz D-limonen-t. Ez az anyag allergiás reakciót válthat ki.

Alkalmazás: Helyezze a nyakörvet az állat nyakára a csaton átfűzve. Ügyeljen rá, hogy a nyakörv ne legyen túl szoros. A csaton túlnyúló részt vágja le. Hatását 4 hónapon keresztül fejti ki.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13