Panzi bolhariasztó kutyasampon

1 vélemény alapján

Panzi bolhariasztó kutyasampon

1 690Ft
Betöltés alatt...
Sampon kutyák ápolásához a Panzitól, bolhariasztó hatással. Friss illattal gyengéden ápolja kutyája és macskája bundáját, és elriasztja a bolhákat. Remek preventív választás és segít megőrizni kedvence egészséges higiéniáját.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Magyar termék.

Hatóanyag: Geraniol 3%

Felhasználási terület: Repellens hatás kifejtése kutya testfelületén.

Kiszerelés: 200 ml

Adagolás, alkalmazás, behatási idő: Nedvesítse meg a kutya bőrét, majd a testméretnek megfelelő mennyiségű termékkel samponozza. Főleg a fülek, a has, a far és hajlatok tájékán, a külső élősködők megtelepedési helyén alkalmazza. Habosítsa, majd masszírozza be a bőrbe. Kerülje el, hogy az állat szemébe, szájába jusson. A sampont öblítse le langyos vízzel, majd azonos módon még kétszer ismételje meg az alkalmazást. Várjon, amíg az állat megszárad.

Hatásidő: az alkalmazás után 3 órával kezdi el kifejteni hatását

Tárolás: 40°C alatti hőmérsékleten tárolható

Figyelmeztetés: Egyéni bőrérzékenység előfordulása esetén ismételten ne alkalmazza a terméket. Ha szembe jut, bő vizzel azonnal ki kell mosni. Használat után szappannal és bő vizzel kezet kell mosni.

Élelmiszerektől, italtól, takarmánytól távol kell tartani. Gyermekektől elzárva tartandó.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13