Így segítünk a kutyatáp és macskaeledel választásban

Keress bennünket, hogy segíthessünk - Okosgazdi.hu

Mi itt az Okosgazdinál mindent megteszünk azért, hogy kutyátok és macskátok a lehetőségeitekhez mérten a számukra leginkább megfelelő eledelt kapja. Kutyatáp és macskaeledel kínálatunkkal igyekszünk minél versenyképesebb árakon lefedni a legtöbb kutya- és macskatartó társunk, valamint kedvenceink igényeit.

Tisztában vagyunk azzal, hogy manapság sokan érezhetitek magatokat elveszettnek a nedves és száraz kutyatápok, macskaeledelek világában, hiszen a kínálat egyrészt nagyon széles, ami a különböző márkákat és termékeket illeti, másrészt ezek összetételében is igen komoly eltérések vannak.

Hiába jelennek meg például két különböző kutyatáp zsákon is ugyanazon népszerű hívószavak, mint hogy bárányos & hipoallergén eledel, egyáltalán nem mindegy, hogy ezen tápok külön-külön milyen minőségű húsból, húslisztből készülnek vagy pedig milyen szénhidrátforrásokat, illetve egyéb összetevőket tartalmaznak. Kutyánk és macskánk érzékenységétől függően az egyik vagy a másik lehet a számára optimális választás. Hacsak nem egy harmadik...

Egyszóval nem könnyű a különböző állateledelek közt dönteni, hiszen sokszor az almát hasonlítjuk a körtéhez, így esetenként tényleg belezavarodhatunk két vagy több táp összehasonlításába.

És akkor még nem is beszéltünk az árról. E tekintetben legtöbbünk célja adott kutyatáp, macsakeledel kategórián belül a legjobb ár/érték arányú választás meglelése. És itt van egy fontos dolog, amire talán sokan nem is figyelünk kellőképpen, jelesül az, hogy az adott táp mennyi ideig is lesz elegendő kedvencünknek. Hiszen hiába kerül esetleg valamivel többe egy konkrét táp, mint egy másik, simán elképzelhető, hogy tartalmasabb összetétele révén némileg kisebb adagokkal is ugyanazt a tápanyagbevitelt biztosíthatjuk általa kisállatunk részére. Így végeredményben kijöhet az is, hogy a napi ajánlott adag kevesebbe kerül a magasabb ár és minőségi kategóriába sorolt tápból.

Azért, hogy e tekintetben is megalapozott döntést hozhassatok fejlesztettük le egyedüliként a magyar piacon a dinamikus kalkulációjú etetési táblázatainkat (lásd alább). Ezek révén pontos tájékoztatást kaphattok arról, hogy kutyátok/macskátok súlyától függően az adott száraztápból mennyit is kell neki adnotok, annak mennyi a napi Ft költsége, illetve az adott kiszerelés hány napig lesz elegendő a számára. Mindez megtekinthető akár életkor és aktivitás szerinti bontásban is, amennyiben ilyen információt a tápgyártó közzétesz.

Kutyatáp napit etetési mennyiség és költség

Az Okosgazdi platformjának fejlesztése során nagy hangsúlyt fektettünk arra is, hogy az egyes termékek minél könnyebben kereshetőek és megtalálhatóak legyenek. Szabad szavas keresőnk minden oldalunk tetején elérhető. Emellett a termékeket több száz címke és kategória alapján csoportosítottuk, amelyek szintén mind kereshetőek és kattinthatóak.

Annak érdekében, hogy még inkább a segítségetekre lehessünk a megfelelő tápválasztásban, igyekszünk minél részletesebb kutya- és macskaeledel termékismertetőket írni, valamint az egyes márkákat és tápkategóriákat mind írásban, mind vizuálisan minél alaposabban körüljárni és bemutatni az Okosgazdi oldalain. Reméljük, hogy ezen részletek is segítséget nyújtanak számotokra a választásban.

Okosgazdi ügyfélszolgálat - Kérdezz, hogy segíthessünk!

Felmerülő kérdéseitekkel bátran forduljatok emailes (info@okosgazdi.hu) vagy telefonos (06-20-402-8079) ügyfélszolgálatunkhoz, kollégáink mindig nagy örömmel igyekeznek Nektek segíteni.

Okosgazdi ügyfélszolgálat

Okosgazdi Vásárlói Közösség - Zárt Facebook csoport

Előbbieken felül ajánljuk még figyelmetekbe újonnan létrejött zárt Facebook vásárlói csoportunkat is, amelyet szintén előbbiek szellemiségében hoztunk létre, itt ugyanis lehetőségetek van egy barátságos, segítőkész közösségben feltenni kérdéseiteket mind nekünk, mind más gazdiknak, továbbá:

  • ismerkedhettek más gazdikkal,
  • bemutathatjátok szeretett négylábú társaitokat,
  • megoszthatjátok kutyanevelési, macskatartási tapasztalataitokat,
  • véleményezhetitek a különféle kutyatápokat, macskaeledeleket, kisállat felszereléseket,
  • tanácsokat kérhettek és adhattok más gazdik-tól/nak,
  • nyereményjátékokban vehettek részt,
  • valamint értesülhettek a Facebook csoportunk tagjai számára meghirdetett exkluzív promóciókról is.

Okosgazdi Facebook Vásárlói Közösség

Nagy örömünkre szolgál, hogy eddig is már ilyen sokan csatlakoztatok, és a többieket is ugyanerre bátorítjuk, hiszen minden könnyebb, szórakoztatóbb és jobb, ha együtt csináljuk, nemde? Szóval, csatlakozz hozzánk Te is! :)

Okosgazdi Vásárlói Közösség - Zárt Facebook csoport


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13