4 vélemény alapján

Frontline Spot On macskának

Fipronil hatóanyagú Spot On macskáknak. Bolhák (Ctenocephalides spp.) és kullancsok (Rhipicephalus spp., Dermacentor spp., Ixodes spp.) okozta fertőzés megelőzésére. Vérszívás előtt elpusztítja a kullancsokat és bolhákat. Alkalmazása gyors, egyszerű, kényelmes és biztonságos. A fipronil hatóanyag specifikus parazita elleni idegméreg, a kutyák és a macskák, valamint az ember számára azonban ártalmatlan.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Frontline Spot On macskáknak alkalmas továbbá Trichodectes canis, Heterodoxus spiniger (Európában nem honos), Linognathus setosus (tetvek), Cheyletiella spp. (ragadozó atkák) elleni védekezésre és bolha okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) kezelésére és megelőzésére. Segítséget nyújt az (Otodectes cynotis és a Sarcoptes scabiei varietas canis) rühatkák által okozott fertőzöttség leküzdésében. Hatékony a Lyme betegség vektora az Ixodes ricinus ellen is.

Összetétele:

 • Fipronil 0,050 g
 • Butil-hidroxianizol 0,10 mg
 • Butil-hidroxitoluol 0,05 mg
 • Etanol 0,05 ml
 • Vivőanyag ad 0,5 ml

Egyetlen kezelés 2 hónapig tartó bolhák elleni védettséget és 1 hónapos kullancs elleni védelmet nyújt.

Felhasználási, kezelési javaslat

Tartsuk a pipettát a hegyével felfelé, majd pattintsuk le a kupakot. A gerincvonal mentén,  hajtsuk szét a szőrt (a lapockák között), hogy láthatóvá váljék a bőr. Helyezzük a pipetta hegyét közvetlenül a bőrre és nyomjuk meg a pipetta hasát többször. Lehetőleg két helyre és csak oda applikáljuk a készítményt, ahonnan azt az állat nem tudja lenyalogatni.

Egyszeri kezelés 5 hétig véd a bolhákkal, 3-4 hétig a kullancsokkal való fertőződéstől. El kell kerülni, hogy az oldat a macska szájába vagy szemébe jusson.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (4)


  Vendég (#18663D)  -  2022. 07. 09. 21:48

  3 cicám van Nyár eleje óta kijárósak, úgyhogy megakadt bennük néhány lakó. Már régebben is használtam a terméket és bevált, ezért kerestem most is ezt. Meg vagyok vele elégedve. A kiszállítással szintén, szuper gyors volt.

  csaszkov  -  2017. 11. 24. 13:20

  A Nébih 2017.11.24-én közzétett terméktesztjén, - ahol 29 féle macskák részére készített spot-ont vizsgáltak, - ez a termék megfelelt minősítést kapott, azaz a terméken feltüntetett hatóanyagot valóban tartalmazza.

  tappancsok  -  2017. 01. 03. 11:46

  Ez az általunk legrégebben használt ilyen típusú termék, véd bolha és kullancs ellen is, nagyon bevált nálunk. Ára kicsit magasabb lett!!