Beaphar Vermicon Cat Line-on Spot-on | Rácsepegtető oldat macskáknak élősködők ellen

Beaphar Vermicon Cat Line-on Spot-on

4 090Ft
Betöltés alatt...
A dimetikon alapú Vermicon Cat Line-on Spot-on egy macskák élősködők elleni védelmére szánt rácsepegtető oldat, amely mozgásképtelenné teszi a bolhákat, kullancsokat és más élősködőket, mint a szúnyogok, tetvek, atkák, lepkeszúnyogok, stb. Pontos hatásmechanizmusa, hogy blokkolja az élősködők ízületeit, így azok a Vermiconnal való érintkezést követően néhány percen belül mozgásképtelenné válnak, nem tudnak a vérszívásra alkalmas helyzetbe kerülni, elpusztulnak, lehullanak az állatról. Ez a készítmény nem tartalmaz semmilyen kémiai rovarölőszert.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A dimetikon alapú Vermicon Cat Line-on Spot-on készítmény pusztán fizikai úton mozgásképtelenné teszi a bolhákat, kullancsokat és más rovarokat, ízeltlábúakat (pl.: szúnyogok, tetvek, atkák, lepkeszúnyogok, stb.) Mindezt úgy teszi, hogy a készítmény nem tartalmaz semmilyen kémiai rovarölő szert. A dimetikon egy finom bevonatot képez a rovarok izületein, aminek hatását, –bár nem egy ragasztó anyagról van szó, mégis– leginkább a ragasztós csapdákhoz lehet hasonlítani: a bolhák, kullancsok és egyéb rovarok ízületei, azok fizikai blokkolása következtében mozgásképtelenné válnak. A dimetikon a bolhák valamennyi fejlődési szakaszában hatékony.

A Beaphar Cat Vermicon Line-on Spot-on tulajdonságai:

 • Nem tartalmaz irtószert, fizikai úton hat.
 • Blokkolja az élősködők ízületeit, így azok rövid úton mozgásképtelenné válnak.
 • Igen biztonságos, fő összetevőjét humán készítményekben is használják.
 • A kezelést 4 hetente, vagy minden fürdetést követően meg kell ismételni.
 • Kullancsal erősen fertőzött területeken való kirándulások megkezdése előtt a Vermicon Cat Spray kiegészítő használata ajánlott.

Használati útmutató: Vigye fel 1 pipetta tartalmát közvetlenül a macska bőrére, egy egyenes vonalban a háton a nyaktól a farokig. A kezelést 4 hét elteltével, vagy a következő fürdetést követően ismételje meg. A biztosabb hatás érdekében javasolt először a Vermicon Cat Spray használata.

Figyelmeztetések:

 • Ne alkalmazza 12 hetesnél fiatalabb állaton.
 • Külsőleges használatra.
 • Ne alkalmazza bőrsérülések esetén.
 • Gyermekek kezébe ne kerüljön.
 • Kerülje a készítmény szembe kerülését. Amennyiben a készítmény a szembe kerül, azonnal bőséges csapvízzel ki kell öblíteni.
 • Ne alkalmazza a készítményt vemhesség, vagy laktáció idején.

Összetevők: Dimethicone (CAS N ° 68937-54-2) 0,474g/l, Aloe Vera (CAS N ° 94349-62-9) 5g/l, Perfume 10g/l

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13