Frontline bolha és kullancs elleni spray

1 vélemény alapján

Frontline bolha és kullancs elleni spray

9 490Ft
Betöltés alatt...

Fipronil hatóanyagú bolhák, kullancsok és tetvek elleni spray kutyák és macskák részére. A bolhák (Ctenocephalides spp.) és kullancsok (Rhipicephalus spp., Dermacentor spp., Ixodes spp.) okozta fertőzés gyógykezelésére és megelőzésére kiválóan alkalmas termék. Biztonságos és egyszerűen alkalmazható, valamint vízálló kezelést tesz lehetővé. A Frontline spray-vel a kutya- és macskakölykök már 2 napos kortól kezelhetőek.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A készítmény alkalmas továbbá Trichodectes canis, Heterodoxus spiniger (Európában nem honos), Linognathus setosus (tetvek), Cheyletiella spp. (ragadozó atkák) elleni védekezésre és bolha okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) kezelésére és megelőzésére. Segítséget nyújt a rühatkák (Otodectes cynotis és Sarcoptes scabiei varietas canis) által okozott fertőzöttség leküzdésében.

Gyártó: Boehringer Ingelheim (Németország)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#EA148)  -  2021. 05. 07. 21:43

    Még kevés idő telt el a használatba vételtől. Sajnos a kullancsok még mindig jönnek, nem tartja távol azokat. Remélem pár nap múlva már hatékonyabb lesz.

Utoljára módosítva: 2024.02.13